Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gratuluję z całego serca!!! Każdej po kolei...
Ja też muszę wkleić swoje...kurczę kurczę...
jeszcze głaskałam go i tym bardziej zwracało to innych uwagę...widziałam te spojrzenia...nawet mój M mi powiedział, że prawie każdy kto nas mija to patrzy na mój brzuch...;-) A dla mnie to duma nosić w sobie taki skarb...i niech patrzą i zazdroszczą... a co.. ;-) Myślę, że najważniejsze jest Twoje podejście i Twoje myśli jakie dopuszczasz, to one powodują, że albo jesteś zła na tych ludzi, albo możesz być dumna dzięki ich spojrzeniom. Tak naprawdę nie wiemy co myślą, więc zakładanie z góry, że to coś przykrego - moim zdaniem nie ma sensu...

Dziekuje za wsparcie ;-) Postaram sie o troche wiecej optymizmu! Niech patrzą i zazdroszczą. :-) Pozdrawiam!A.eve pisałaś, że wkurzały Cię spojrzenia innych ludzi...Kochana ja jak byłam w centrum, zdjęłam płaszyk, bo było mi ciepło i chodziłam dumnie z moim brzuszkiemjeszcze głaskałam go i tym bardziej zwracało to innych uwagę...widziałam te spojrzenia...nawet mój M mi powiedział, że prawie każdy kto nas mija to patrzy na mój brzuch...;-) A dla mnie to duma nosić w sobie taki skarb...i niech patrzą i zazdroszczą... a co.. ;-) Myślę, że najważniejsze jest Twoje podejście i Twoje myśli jakie dopuszczasz, to one powodują, że albo jesteś zła na tych ludzi, albo możesz być dumna dzięki ich spojrzeniom. Tak naprawdę nie wiemy co myślą, więc zakładanie z góry, że to coś przykrego - moim zdaniem nie ma sensu...
Życzę Ci pozytywnych myśli i uśmiechu...dumy z brzuszka...i radości z Maleństwa w każdym miejscu![]()
Ale piękny!!! Aż zazdroszczę, bo u mnie nie widać w ciuszkach az tak,... A c najgorsze to w kurtce nie widać i trzeba sie swego upominać... a tak bym chciała poparadować z brzusiem na wierzchu