• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Mój wielki benbenek:-Dna zdjęciu wydaje się jeszcze większy :sorry2: DSC00275.jpg

Ja się postaram wkleić zdjęcie swojego brzusia i Dzidziulka w środku jak tylko zjemy obiadek. Muszę przyznać, że wszystkie brzusie są dla mnie rozczulające ogromnie. Mój w zależności od dnia jest albo taki piłeczkowy albo taki arbuzowy. :-) Spróbuję to zaprezentować za parę chwil.

Mam nadzieję, że udało mi się wkleić zdjęcia. :-)

Załączniki

• bzucho_en_face (600 x 450).jpg
    bzucho_en_face (600 x 450).jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 112
  • bzucho_profil (600 x 450).jpg
    bzucho_profil (600 x 450).jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 91
  • postać (450 x 600).jpg
    postać (450 x 600).jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 103
reklama
To jeszcze wkleję zdjęcia swojego Maluszka. Do tej pory jakoś mi brakowało śmiałości, żeby wklejać cokolwiek. A teraz do szału mnie doprowadzają wszelkie ciotki, które twierdzą, że nie chwalić się, nie pokazywać, bo jeszcze coś może pójść nie tak... Więc na pohybel ciotkom kraczącym ;-)
Jedno zdjęcie z samego początku ciąży, gdzie usłyszeliśmy od lekarza "Gratuluję! Macie państwo........ kółko..?.." :-D I to najsłodsze kółko pod słońcem! A drugie zdjęcie pokazuje naszego Aliena w 18 tygodniu. Tylko pani doktor źle coś poustawiała w komputerze i z boku widnieje, że to 3 trymestr...

Załączniki

• USG_foto (600 x 449).jpg
    USG_foto (600 x 449).jpg
    25 KB · Wyświetleń: 85
  • USG_foto 005a (600 x 450).jpg
    USG_foto 005a (600 x 450).jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 90

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry