• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
jola466 jak milo Cie zobaczyc!:tak::-) Sliczny ten Twoj blizniaczkowy brzusio, taki zgrabniutki i duzo mniejszy od mojego:zawstydzona/y: A moj jakis taki szpiczasty sie zrobil ostatnio:sorry2: Jak sie jutro zmobilizuje to wkleje fotki. Pozdrowionka!

Dziekuje za brzuszkowe komplementy:tak::-). A tutaj fotki robione wczoraj.

Załączniki

• DSC00111.jpg
    DSC00111.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 138
  • DSC00112.jpg
    DSC00112.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 128
Isabela- dziekuje:-). A Ty chyba tez spodziewasz sie dziewczynki- czy twoj brzusio to tez przypomina pilke;-):-D? Bo ja to dokladnie tak sie czuje- jakby ktos pilke od kosz wsadzil mi pod skore i tak codziennie ja podpompowywal;-):szok::-D. A tak wogole po dzisiejszych pomiarach u poloznej moj brzuszek odpowiada ciazy 29-30tygodniowej:szok:.

Jola, moj brzuch w polowie nie jest taki jak Twoj. Nie jest taki okraglutki. Jest bardziej szeroki niz spiczasty. Ale mala daje czadu maksymalnie. To moja trzecia ciaza, ale zadna z moich corek az tak bardzo nie byla aktywna. Jutro mam usg i badania wiec wiecej informacji napisze jutro. Moze strzele fotke mojemu brzuchowi to Wam pokaze.
Poki co ide do lozka, dziewczyny. Buziaki i do jutra
:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry