• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Czesc dziewczyny! Dolaczam sie z moim blizniaczym brzuszkiem w 19 tygodniu:) Zobaczcie jaki mi balon urosl a to dopiero polmetek:szok::-)

Załączniki

• 19t5.jpg
    19t5.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 80
  • 19tc2.jpg
    19tc2.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
reklama
Iwee brzusio piekny- a czy widzialas moj bo ksztalt to wedlug mnie masz taki sam:tak:, wiec moze tez dziewczynki:tak:.
Sheepy- u mnie na 100% wiadomo ze jedna to dziewczynka a lekarz nie jest pewny co do drugiego dzidziusia. Mowi ze chyba tez dziewczynka, wiec moze jednak u Ciebie bedzie dziewczynka.:tak: A tak wogole to moj maz by sie nie obrazil jak by byl chlopiec.
Marychna ja od samego poczatku smaruje brzusio dwa razy dziennie Bio-oil. Nie wiem czy mozna go dostac w Polsce. Ja jestem bardzo z niego zadowolona, choc jest troche drogi. No ale czego sie nie robi dla urody:-):-D.
Isabela- ale masz super fotki z tego usg! Takie wyrazne. No i dzidzia slicznie pozowala:-). Tak na marginesie to na pewno nie masz co kupowac malutkich ubranek- bo pannica Ci rosnie:blink::tak:.

Jola super ten twoj brzuchol taki okraglutki:tak: Porownujac twoje zdjecia sprzed 3 tyg i teraz to roznica jest naprawde ogromna! Musi byc ci faktycznie ciezko dzwigac taka pilke... mnie moj brzuch juz powoli zaczyna uziemiac, a jestem jakies 6 tyg za toba.....:sorry2:

patusia44 plci jeszcze nie znam ale mam nadzieje sie dowiedziec na usg w przyszlym tygodniu:tak: po cichutku marza mi sie dziewczynki, no albo przynajmniej jedna..no ale zobaczymy, najwazniejsze zeby zdrowiutke bable byly.
izabela piekne fotki, prawdziwa fotomodelka ci rosnie, tak ladnie do zdjec pozowala;-)

Iwee no wlasnie dlatego pisalam, ze mam wrazenie ze kazdego ranka jest wiekszy:szok:. No i mam straszne parcie na dol brzucha, a jak powiedzialam na usg to powiedzial zebym sie nie dziwila bo dzieci sa normalnego rozmiaru , a jedno to nawet wieksze niz w pojedynczej ciazy w 24 tygodniu. No ale wcale mnie to nie pocieszylo bo czasami to mysle ze zaraz je urodze, tak napieraja na krocze, wiec
masz porownanie co cie czeka za dwa- trzy tygodnie.:baffled:;-):tak::szok::szok:.

Isabela masz przecudną córę. Piękne zdjęcia, aż zazdroszczę, bo ja takich nie dostaję:-( a bardzo bym chciała :-(
Iwee cudny brzuszek, z przodu nie widać, ze aż taki duży:tak:

mi też brzuś powoli wyskakuje i aż się dziwię jak z dnia na dzień rosnę:szok::-D
A teraz ja pokazę Wam fotki z poniedziałkowego usg (nic nie widać prawie, choc to główka):no::-( no i ja z wczoraj ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry