• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

dziewczyny dziekuje slicznie... ciesze sie ze wam sie podoba... no niestety rosnie coraz to szybciej... ksiezniczka rosnie jak szalona...

ankzoc, marycha, mama-bartusia- sliczne brzuszki mamuski...okraglutkie...fajne...

reklama
paula7 , ankzoc , mama_Bartusia, marychna21, aaale fajne macie te brzuchole :D
mój rośnie jak na drożdżach ,ale fotki jeszcze nie dam by bardziej było widac różnice :P

Ankzoc Mamo Bartusia i Marychna superaśne brzuszki - Aniu a twoj złaszcza taki malusi jeszcze- rozstępy cie nie dopadną i omina szerokaśnym łukiem :-)

patusia44- szczerze mówiąc to nigdy nie miałam tendencji do rozstępów, i mam nadzieję, że nie nabawie się ich w ciązy, ale profilaktycznie użwyam kremu codziennie;-)

tak sobie wyglądamy :-) dzisiaj
25 tyg i 5 dni

Załączniki

• IMG_1007_m copy.jpg
    IMG_1007_m copy.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 96
tak sobie wyglądamy :-) dzisiaj
25 tyg i 5 dni

pieknie!!
tylko chyba z twoim suwaczkiem cos nie tak, bo on pokazuje 24 tyg i 5 dni...

dziewczyny ale wy szybko nabieracie tego brzuszka...nie ktore dzieci przekraczaja juz 1kg a ja chyba do was nie pasuje...
mnie nie budzi dzidzia w nocy, nie kopie jeszcze tak mocno zeby maz wyczul, chyba pasuje do czerwcowek bardziej...

reklama
:-D chyba jakoś podświadomie napisałam 25 tydzień. Bo suwaczek mówi prawdę :-D tylko ja w sercu jakoś czuję, że to o tydzień jest dalej...:-D
Dziękuję dziewczyny....

Mamo_Bartusia
każda ciąża jest inna...a nawet jak urodzisz w czerwcu, to i tak jesteś sercem majówką :-D bo my sercem jesteśmy z Tobą, a Twój brzusio też jest piękny :tak: i jest już co podziwiać.:tak:
Buziak!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry