Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam podobny do isabeli brzuś... choć i trochę z okruszka też jest... I bądź tu człowieku mądry... ale w zasadzie mam nisko i bardziej rozlany na boki, nie taka piłeczka jak u niejednaj z Was... czyli na dziewczynkę? Bo już zgupiałamOkruszku brawo dla meza ma talentzeby robic takie ladne fotografie i wiadomo ze modele tez ladni...slodki brzusio
I widzisz twoj brzuszek jest okraglutki a brzuszek isabeli jest nisko i nie tak okragly
Po tym widze ze ty bedziesz miec chlopaczka...to sie widzi ..hehe
Isabela twoj brzuszek jest tak nisko jak moj od razu widac ze bedziesz miec dziewczynkeslodki...8kg to nic ja mam 11
![]()

Mala jest bardzo nisko i dlatego
a twoj brzusio Patusiu jak wyglada????gdzie fotka nowa

"
Nie martw sie na nastepnym usg malenstwo sie ukaze
bede nalezec do 10% populacji i stawiam na chlopca
Tomek, Tomek..! hehehe...No, może masz rację... Idealnie jak u Isabeli to nie jest. Wg mnie rośnie od dołu, ale to też ciężko powiedzieć ;-) Oj tam, wszystkiego dowiem się w swoim czasie :-)Imagination ty masz okragly brzuszek nie taka pilke jak okruszek ale rosnie on od gory do dolu i pepek masz wyzej...dlatego mowie Ci ze masz brzuszek na chlopaczka...bo nie jest on nisko..jak np. IsabeliNie martw sie na nastepnym usg malenstwo sie ukaze
bede nalezec do 10% populacji i stawiam na chlopca
Tomek, Tomek..! hehehe...
Ale już odróżniam Dzieciaczka od jelit :-)