reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Okruszku piekne zdjecie normalnie profesjonalne:-)
Izabela faktycznie niziutko masz brzusio:-)-to pewnie na dziewczynke prawda-Kokoszko :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Okruszku brawo dla meza ma talent:-Dzeby robic takie ladne fotografie i wiadomo ze modele tez ladni...slodki brzusio:-DI widzisz twoj brzuszek jest okraglutki a brzuszek isabeli jest nisko i nie tak okragly:tak:Po tym widze ze ty bedziesz miec chlopaczka...to sie widzi ..hehe:-p

Isabela twoj brzuszek jest tak nisko jak moj od razu widac ze bedziesz miec dziewczynke:tak:slodki...8kg to nic ja mam 11:szok::rofl2:
Ja mam podobny do isabeli brzuś... choć i trochę z okruszka też jest... I bądź tu człowieku mądry... ale w zasadzie mam nisko i bardziej rozlany na boki, nie taka piłeczka jak u niejednaj z Was... czyli na dziewczynkę? Bo już zgupiałam :confused:

Patusia od tak nisko usadzonego brzuszka boli krzyz...nie wiem jak Isabela ale ja mam ten problem:baffled:Mala jest bardzo nisko i dlatego:tak:a twoj brzusio Patusiu jak wyglada????gdzie fotka nowa:confused::-D

Nina to normalne nie martw sie niczym, moja mama na pocztaku jak zobaczyla moj brzusio ze jest tak nisko powiedziala rzeczywiscie jak z toba bylam w ciazy tez taki mialam...generalnie wszedzie gdzie wejde do sklepu czy gdzie od razu "dziewczynka bedzie:confused:"

Imagination ty masz okragly brzuszek nie taka pilke jak okruszek ale rosnie on od gory do dolu i pepek masz wyzej...dlatego mowie Ci ze masz brzuszek na chlopaczka...bo nie jest on nisko..jak np. Isabeli :-DNie martw sie na nastepnym usg malenstwo sie ukaze:rofl2:bede nalezec do 10% populacji i stawiam na chlopca :sorry2:Tomek, Tomek..! hehehe...

Imagination ty masz okragly brzuszek nie taka pilke jak okruszek ale rosnie on od gory do dolu i pepek masz wyzej...dlatego mowie Ci ze masz brzuszek na chlopaczka...bo nie jest on nisko..jak np. Isabeli :-DNie martw sie na nastepnym usg malenstwo sie ukaze:rofl2:bede nalezec do 10% populacji i stawiam na chlopca :sorry2:Tomek, Tomek..! hehehe...
No, może masz rację... Idealnie jak u Isabeli to nie jest. Wg mnie rośnie od dołu, ale to też ciężko powiedzieć ;-) Oj tam, wszystkiego dowiem się w swoim czasie :-)

I mnie też nawala kręgosłup codziennie... raz słabo, a raz tak, że ledwo oddycham... Możliwe, ze Małe nawala... Od kilku dni jednak czuję jak bije mnie w pęcherz (w piątek najbardziej to czułam). Dzisiaj jak narazie jest wyjatkowy spokoj, raz na jakiś czas jedno szturchnięcie i spokoj na jakąś godzine, dwie:baffled: Ale już odróżniam Dzieciaczka od jelit :-)

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki :-D
Ale miłe słowa.....jak uroczo... Mela, Isabela, Kokoszka, Patusia bardzo bardzo Wam dziękuję...:-):-):-) Cieszę, się, że mogę Wam się pokazać w takim świetle....i pochwalić się umiejętnościami mojego kochanego Męża :-D
Tikanis Tobie też bardzo dziękuję, a mój Mąż robi zdjęcia profesjonalne, ale na własne potrzeby i z zamiłowania....to taki jego konik...;-)

to ja wklejam mój brzusio 24 tydzień wg. suwaczka hahha, ale wg lekarza to jest 25 tydzień :)

kokoszka a mój brzusio wygląda na dziewczynkę ??

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    85,6 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry