• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Ankzoc jaki brzuszek:szok:hehehe...ale malutki slodki brzunio i ty jestes w 24tygodniu ja jestem w 27 i sie juz ciezko ruszam:tak:Twoj brzusio choc malutki wyglada na dziewczynke (z tego zdjecia):-Djak bedziesz mogla wstaw zdjecie bardziej z boku:tak:;-)

Patusia a no tak przypomnialam sobie twoj brzuszek jak go zobaczylam....musze jednak zobaczyc fotografie bardziej z boku, ale pasuje do dziewczynkowatego:-D

Mamo Bartusia teraz twoj brzusio wyglada mi na chlopaczka bardziej:baffled:zookraglil sie i sie podniosl:-Dale zobaczymy:tak:

reklama
Tikanis- ale slodko wygladasz:) naprawde piekny brzusio i fajna z was parka:-D
Okruszku- normalnie ze uzyje slowa"wymiatasz" z tymi zdjeciami.bedziecie mieli niesamowita pamiatke pozniej:-Dszczerze zazdroszcze i musze powiedziec ze brzusiaczek jest slodki.

Ankzoc/Isabela- piekne macie brzuszki:-D

ankzoc super masz brzusio!!! wcale nie taki malutki, i slicznie wygladasz w tej sukienusi:)) pamietam ze ostatnie zdiecie tez w niej bylo:)) super!!

kokoszka dzieki:)) nasza expertko:)) ale dzis stwierdzilam ze chyba jednak dziewczynka bedzie...ogladalam to moje nagranie z usg chyba z trzy razy i widac pepowine ale nijak nie mozna dojrzec nic miedzy nogami:))
spotkalam tez dzis kolezanke i uslyszalam komplement ze bardzo ladnie wygladam i ze nic po mnie nie widac ze w ciazy jestem:)) bylam w kurtce, nigdy szczupla nie bylam i tylko brzuszek mi "troche" urusl:))nic wiecej:))!!!( 7 kg na plusie)
ona urodzila 6 miesiecy temu coreczke i mowi ze bardzo ladnie w ciazy wygladala:)) wiec chyba dziewczynka bedzie:))

zobaczymy, ale jakies przeczucie mam na dziewcyznke chyba, dzis juz zaczelam tak do "niej " mowic:)))

no to nadszedł czas na mój brzucho...26 tydzień :)
już widze ,ze na mojej twarzy widac ciążę...dużo nie przytyłam ale buzia mi się zaokrągliła...jednak to prawda ,że dopiero na zdjęciach to widać ;)

Załączniki

• brzuś 26 tydzień1.jpg
    brzuś 26 tydzień1.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 92
  • brzuś 26 tydzień 002.jpg
    brzuś 26 tydzień 002.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 92
Piękne zdjęcia Confi śliczna mamusia z ciebie- jak tak patrze na twoje blond włoski to chce mi sie coraz bardziej do tego koloru wrocić - buziulki :-)

hej Dziewczynki :-D
Ale miłe słowa.....jak uroczo... Mela, Isabela, Kokoszka, Patusia bardzo bardzo Wam dziękuję...:-):-):-) Cieszę, się, że mogę Wam się pokazać w takim świetle....i pochwalić się umiejętnościami mojego kochanego Męża :-D
Tikanis Tobie też bardzo dziękuję, a mój Mąż robi zdjęcia profesjonalne, ale na własne potrzeby i z zamiłowania....to taki jego konik...;-)

szkoda że mój takiego "konika" nie ma

reklama
29 tydzien, czyli dzisiaj i oczywiscie moj wszedobylski zwierz:-)

Załączniki

• DSC01396.jpg
    DSC01396.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC01399.jpg
    DSC01399.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 90

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry