reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

no a ja w tyle.... jak zwykle.... 96cm......
Paula kochana, ale ile Ty miałaś wcześniej w pasie? Pewnie z 60 cm. To trudno, zebyś teraz miała ze 110 albo więcej...
Isabel śliczne fotki.
Barmanka ja też niezłe akrobacje uprawiam przy ubieraniu się. Szczególnie majtek.
A klapki u mnie nie wchodzą w grę, bo mam tak spuchnięte nogi, że wolę oszczędzać ludziom takiego widoku

reklama
dziękuję wszystkim za miłe słowa :-D

ale fajnie wyglądacie dziewczynki...strasznie mi się podobają Wasze fotki :tak:

Paula a Ty juz przestań się przejmować rozmiarami...chudzinka z Ciebie to ile Ty byś chciała mieć co?
Ciesz się ze nie przytyłas tyle co ja :-p

kobitki no co wy.... ja przytylam ok 15-16 kilo juz... wiec troszke juz jest... a to prawda ze bylam chuda no ale jakos jak pamietam to z synkiem jakas wieksza bylam...
no ale pocieszam sie jak cos ze mniej poznie zostanie...

Hejka - u mnie 110cm,a ile przytylam to nawet nie wiem,bo nie stalam na wadze juz z miesiac przynajmniej:sorry:
brzuszki macie piekne!!!
isabela - u mnie z ciuchami podobnie,na wszystko naciagam po prostu dlugie bluzki zeby pepek nie wystawal:-)generalnie ciazowe rozmiary to 12,w jedne jeansy ciazowki 10 wchodze,ale uda juz lekko obcisle w nich:eek:a ostatnio wybralam sie na masowe zakupy do Primarku,typowo na ciaze,bo tanio:tak:No i dresy kupilam 14/16 i bluzeczki 16 - co prawda w cyckach i rekawach wisza i wyglada to okropnie wiec zawsze cos na to musze miec ale tylko taki rozmiar mi brzuch zaslania:-Dlicze,ze szybko to zrzuce bo sie jak beczka czuje powoli:zawstydzona/y:

hmm..zależy jak mierzycie te brzuszki.. Bo ja mierząc na wysokości pępka, z tyłu zaczynają się już moje bioderka i wtedy mam 122cm, a mierząc troszkę w poprzek: czyli z przodu na wysokości pępka a z tyłu troszkę wyżej czyli na wysokości tali mam 115cm. Tak, że różnica dosyć spora. Ale jak pisałam brzusio mam cały czas nisko więc tak to wychodzi z tym moim mierzeniem...
A jeśli chodzi o wagę. Ważyłam się od 15tc, wcześniej nie zwracałam na wagę uwagi. I teraz ważę dokładnie 10 kg więcej.
A dzidzia w 32 tc ważyła1880, i lekarz powiedział, że olbrzymem to on nie jest ale teraz najbardziej będzie rósł. :rofl2:
Byłam parę dni temu tu w Irl.na USG czyli w 35tc i oczywiście nie dowiedziałam się ile dzidzia waży :no: ale też potwierdził, że nie jest ogromny.. :rolleyes:

Isabel- faktycznie wystrzelil ci brzusio teraz.Ale wygladasz przeslicznie

Barmanka/ Tikanis- no ja tez Ci tikanisku nagadalam glupot ze ci sie obnizyl brzusio ale patrzac na twoje zdejcia to ty zawsze mialam brzucholka niziutko.
I naprawde nie przejmuj sie , tak jak piszesz masz niedlugo wizyte u lekarza i napewno wszystko jest dobrze

Barmanka a jak tam sprawuje sie twoj marcelek? Moj szaleje.... juz chcialabym go tulic

Heh dziewczyny - no to ja nie wiem ile przytylam:-p ostatni raz wazylam sie jakos pod koniec stycznia. Rosne sobie, wagi w domu nie mam :-p:-p nie steruje sie i rosne. I jeszcze do tego centymetra tez nie mam wiec nawet nie moge sie zmierzyc:-p:-p

Isabela fajny brzusio...ladnie wygladasz :)a ile kilo?i ile cm?
Dzis juz u nas tak goraco 26 stopni .....wow ale super ...musialam zdjac rajstopy.......i te blade lydeczki wystawic:)coz troche potrwa zanim je opale jak solarium odpada......z kremami samoopalajacymii tez nie chce experymentowac....a coz wystawiam blade lydeczki za goraco inaczej:)
chyba jeszcze kupie jedne spodnie na lato brdziej co prawda tylko 4 tygodnie zostaly...ale przydadza sie po porodzie pewnie tez pzreciez nagle nie schudne tak bardzo...
buziaki dla brzusiakow!!!;-)

Isabela fajny brzusio...ladnie wygladasz :)a ile kilo?i ile cm?
Dzis juz u nas tak goraco 26 stopni .....wow ale super ...musialam zdjac rajstopy.......i te blade lydeczki wystawic:)coz troche potrwa zanim je opale jak solarium odpada......z kremami samoopalajacymii tez nie chce experymentowac....a coz wystawiam blade lydeczki za goraco inaczej:)
chyba jeszcze kupie jedne spodnie na lato brdziej co prawda tylko 4 tygodnie zostaly...ale przydadza sie po porodzie pewnie tez pzreciez nagle nie schudne tak bardzo...
buziaki dla brzusiakow!!!;-)

Przytylam 12 kg, w pasie na wysokosci pepka mam 125-126 cm
Biust mi tez wystrzelil, z 80C, mam 85D-90DD
Generalnie, az mam wrazenie, ze cos szwankuje waga bo czuje sie jak z 30kg wiecej, ale przez problemy z nerkami zatrzymuje wode w organizmie i w zaleznosci ile wypije tak puchne, nieraz w ciagu doby potrafie przybrac lub stracic ok 2kg, lekarz twierdzi, ze to ruchome przez slaba filtracje nerek, ale biore leki i juz widze poprawe. Nie puchne az tak strasznie.

śliczne macie te brzuszki dziewczynki! Pięknke!

tak piszecie o wadze, a ja ostatnio spotkałam kolezanke z podstwówki, urodziła 1,5 miesiąca temu. W ciąży przytyła 33kg. Mała, drobinka i chude to to takie było, a teraz wygląda jak ja! i wiecie co, po samym porodzie straciła tylko 6 kg i w czasie karmienia tez niewiele, bo 2. Czyli łącznie 8 kg i ma do zrzucenia 24kg!

współczuje jej, chociaż podejrzewam, że sama jest sobie winna. jak z nią rozmawiałam sama zjadła opakowanie Paluszków, to 200g. Ciekawe jak szybko powstanie watek na forum, jak nam idzie zrzucanie kg po ciąży:-)
Pozdrawiam!

reklama
Moja koleżanka też przytyła 33 kilo ,ale nie mam od niej wiesci jak idzie jej zrzucanie nadprogramowych kilogramów...a wątek...na pewno powstanie ...zrzucanie kilogramów w towarzystwie jest łatwiejsze :-D

Do góry