• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotografie naszych kochanych słoneczek :) :) :)

Aniu ja bym chciała mieć taką figure jak Ty ... Ja kiedys miałam rozmiar 34 a teraz 46 ... wrrr... ciekawe czy uda mi się to zgubić ;(

ALLA jak 46 ?? ja mam tyle.
no a ja miałam 38,a teraz....:-(:-(:-(:-(:angry::angry::angry::angry::angry:wrrrrrr...
ale stare ciuchy mam w nadziei ze jeszcze je ubiore
ale naiwna jestem ... nie??!

ANIU to TY wogóle w ciąży nie byłaś tylko CI sie przytyło:-p

reklama
jeja Wilsonka i Ania nie dołujcie innych swoimi pięknymi figurami :-(

Zosia ma cudne oczka, a na pierwszym zdjęciu ta minka i taka wtulona w mamusie, słodko :tak:

No 46 rozmiar ale ja sobie tłumacze... teraz moge po ciąży wezne się za siebie :)

hehee ja też biore sie tylko ciekawe kiedy,:-D:-D:-D

Jak byłam teraz w szpitalu to żeśmy z położna gadły ,że juto tłusty czwartek i mówie najemy sie pączków ,a pózniej odchudz:-Danie.
A ona mówi po co sie odchudzać ,KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY NIE ZAWIELE!!
i te szczupła nie była i nawet JUSTYNA ;-):tak:.

WŁaśnie nie chwalić się ,a dupy za to i tak WAM zleje !!:angry::angry::angry::angry::crazy:

Slicznosci wy nasze :-)

Zosia jako pani doktor normalnie powala :tak: A jej wczucie w role jest niesamowite. A z Ani to nasza modelka Lipcowa :tak:

A wogole przepiekne te nasze pociechy :tak:

Beatko moj tez mowi mama ale tylko wtedy gdy mu jest zle jest na granicy placzu to wola mama mama mama... Ostatnio byl u taty rozplakal sie i krzyczy mamo! Ma sposob na mnie moja spryciula mala :-)

reklama
Moje słoneczko........:-):-):-) po tłustym czwartku :)

Załączniki

• IMG_5057.jpg
    IMG_5057.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_5054.jpg
    IMG_5054.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 59

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry