reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

te bezzdechy to jakiś koszmar,ja się tak bałam przestając używać respisense,że wogóle nie mogłam usnąć,cały czas nadsłuchiwałam,do tej pory jak mnie coś przebudzi to słucham a jak słyszę niewyraźnie to podchodzę do łóżeczka i sprawdzam,i tak mi pewnie zostanie,do rozstania z respisense namówił mnie Gabrysi lekarz,minęło pół roku zanim się zdecydowałam to zrobić,ja poprostu wiedząc że Gabik ma przy pieluszce monitor oddechu spałam spokojnie i nie zrywałam się po nocach,myślę że w mojej psychice jest niezły ślad!

reklama
Wampirko, czytałam dziś Twój post kilkukrotnie. Wyobrażam sobie jaki to koszmar... U mnie Franula zaliczył bezdech jak akurat miałam go na rekach.. Nagle główka poleciała mu jak u lalki szmacianki..eee...nie chce nawet sobie przypominać.. Ja dwa razy rozstawałam się z monitorem. Teraz motywatorem do ostatecznego rozstania się były...aukcje na Allegro:)

Holly, witaj:)

A tu kolejny filmik - jakieś 3 miesiące temu pedagog poradziła mi, żeby uczyć Franka znaczenia wyrażenia nie. Oto dowód, że Franiu rozumie wreszcie, co znaczy NIe, nie wolno, no i umie pokazywac kółko w aucie:) (Auto prostsze jest niż samochód:)) Zabraniamy mu "podchodzenia" do kominka. Cały czas nie ma obudowy, jest to sam wkład... Ten problem teraz nam spędza sen z powiek, bo musimy to miejsce jakość zabezpieczyć.. Z Frania robi się prawdziwy eksplorator. Dziś przyciął sobie paluszki szufladą i wyrżnął głową o biurko:)
Czas na film:)
YouTube - MOV03215

Franulek jest boski i moim zdaniem to spryciak mały i żadnego porażenia mózgowego jakoś nie potrafię się dopatrzeć osłabione napięcie wyćwiczy i będzie złoto chłopak!!!!!!! Moja Marysia podobnie się porusza jak Franio ja myślę, że trzeba brać rezerwę na wyroki lekarzy....z naszych maluszków będą mądre i sprawne dzieci i jeszcze wszystkim tym którzy nam źle wróżyli wytkniemy figę! Prawda Franiowa Mamo?!

FraniowaMamo przeciez Franula daje rade! jak on pieknie sie czolga! A te rączki jakie sprawne... Jest przeuroczy ! A ze z nozkami jeszcze nie zalapal do konca, to go nie dyskwalifikuje !

Obejrzalam film po raz drugi... I nie moge wyjsc z podziwu jaki maluch jest inteligentny. Ponadto dajmy mu troszke czasu. Te jego nozki wcale fatalnie nie wygladaja! Swietnie sobie nimi macha ;-)
Znawca moze nie jestem ale szczerze wierze ze mu sie uda.

Ostatnia edycja:
Ale gagatek z Frania:-) Kombinator z uśmiechem pt:"zaraz coś zmajstruje";-)
Widać, że chłopak jest bardzo bystry i tak jak dziewczyny piszą - nie wiem czego chcą Ci lekarze... Najbardziej podobało mi się franiowe brum, brum:-) i na szczegóły zwraca chłopak uwagę. Fajny jest Franuś, zuch chłopak!

reklama
Jejku, dzięki dziewczyny!!! Jak będę miała doła, umieszczę tu znowu jakiś filmik z Franiem a Wy swoimi komentarzami sprawicie, że znowu będę się uśmiechała:) Dziękuję Wam!!!! Uwierzcie mi, ze to wszystko osiągnięcia ostatnich dni..
Te nagrania z wczoraj - wczoraj tak w pełzaniu ruszył.. Do wczoraj był metr, może dwa max. A wczoraj nagle jakby mu ktoś duracelki w doopcie władował:) A dziś już zwiedził kuchnię:) A jaki mamy wypolerowany parkiet! Można się przeglądać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry