Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuje za te słowa, ale..każda z Was/nas robi, co może dla swojego dziecka, prawda?
A tu Franiu wczoraj. Powrót do domu i tradycyjny przystanek w Ikei na obiad.
Zmęczony był robaczek. v
Mamo Paulinki pewnie jej taki urok.Chłop jak dąb chciałoby się powiedziećGratki, no i zazdroszczę ;-)
No widzę, że mam najmniejsze i najlżejsze dziecko na wcześniakach :-( napisałam wręcz błagalny list z prośbą o konsultację w CZD wraz ze skierowaniem, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże bo już nawet rehabilitantki mówią, że może to jakaś choroba metaboliczna.. Ale zawsze lepiej wiedzieć niż gdybać.
:-):-)
;-):-):-)a dokładniej to gdzie sie wybieracie. Oskar jak sie urodził to przewieżli go do centrum pedjatrji w klimontowie , na oddziale intensywnej terapi pracują cudowni ludzie![]()

aż pokazała dziś pani psycholog ;-) jeszcze przed gabinetem ćwiczyłyśmy 
I sama franiowa widzisz ,że ile lekarzy tyle opinii i sposobów.Dziewczyny, jestem tak zmęczona, że nie mam siły odpisywac na Wasze posty.
To jakieś szaleństwo.. tyle mamy terminów w tym tygodniu a w niedziele rano wyjazd do CZD. Al edziękuję za wszystkie wpisy,. Czytam je uważnie.
MamoAgi, odpiszę w najbliższych dniach, oki?
Nasze autko dojechało dzis do Wiednia.
Tylko dziwnym sposobem wysiedlismy w Gliwicach nie w WiedniuAle dla dr Łady pojechalibyśmy do Wiednia i z powrotem.![]()
Niesamowita jest i tyle.
Zmeczeni jesteśmy koszmarnie, więc krótko będzie:
dyzartia siedzi małemu na karku
mowa czynna jak ostatnio, czyli 10-12 mies, ale nie przyspieszamy, bo chodzi nam o jakość
skupiamy sie na treningu pokarmowym
Na następne spotkanie dr dogra nam wizyte u jej koleżanki psycholożki, mały będzie miał testy, ale takie z prawdziwego zdarzenia, bo te co robilismy w CZD to jednak o kant...stołu rozbic.
Aaaaa..zakaz masaży. I tak się zastanawiam jaki sens mają w ogóle nasze wizyty u logopedów, skoro ci chca zaraz masowac Franka. Dr powiedziała: zadnych masazy, żeby nie schrzanić tego, co udało nam sie tak pieknie wypracować. Co najwyżej Castillo-Morales przed ćwiczeniami logopedycznymi. No i dostaliśmy pieknie rozpisane 2 str programu pracy z małym.