reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

FRYZJER dla dzieciaków w Krk pilnie potrzebny!! :)

karsa

Początkująca w BB
Miasto
Kraków
Witam mamuśki!!

ja z prośbą.. mój synek (niecałe 2 latka) nie przepada (delikatnie mówiąc) za obcinaniem włosków ;) nasze dwie wizyty u fryzjera kończyły się płaczem, awanturą.. a że ja nie mam zdolności takowych, to chciałabym go zabrać w fajne miejsce typowo dla dzieci :) alboo z osobą mającą dobre podejście do takich bojących się nożyczek szkrabów :) czy któraś z Was może coś polecić w Krakowie i okolicy? wiem, że był taki salonik Rachu-Ciachu na Ruczaju, ale chyba go zlikwidowali.. ktoś coś:)?

będę ogromnie wdzięczna za jakiekolwiek sugestie :)

karsa

reklama
Od razu zastrzegam, że osobiście dziecka tam nie strzygłam, ale we Fryzotece ( na placu Wolnica) mają specjalny fotelik do strzyżenia dzieci, w kształcie autka. Mojemu synkowi bardzo się podobał! Podejście chyba też mają, bo kilka razy byłam tam świadkiem "obróbki" małych dzieci i wszystko przebiegało spokojnie.

M Studio na Kurdwanowie - Pani Bożenka. Mają zabawki dla dzieci, a Pani Bożenka sama jest mamą troche większego brzdąca.

Polecam Panią Basię w Salonie Eric Stipa w M-1. Ma super podejście do dzieci (sama ma dwójkę) i jest zawsze uśmiechnięta. Nie straszy dzieci, nie krzywi się jak dziecko płacze, czy marudzi - widziałam ja nie raz w akcji. I chyba tym ciepłym podejściem zyskuje sympatię dzieci :) Mają tam specjalny fotelik dla dzieci, taki mniejszy i wyższy, ale nie w kształcie autka, tylko taki czarny. Po strzyżeniu dziecko dostaje lizaka i to jest chyba największa frajda :) Moja córka zawsze czeka na koniec strzyżenia, bo normalnie nie dajemy jej lizaków a tu niedość że go dostaje, to jeszcze może sobie wybrać smak (dzieci dostają Chupa Chupsa).

My chodzimy całą rodzinką do Hair Design na Karmelickiej i jest to naprawdę bardzo dobry salon fryzjerski w Krakowie - zadowoleni jesteśmy my, dorośli, ale dzieciaki też. Miła atmosfera i cała trójka fryzjerów ma świetne podejście do dzieci.

reklama
Do góry