Zobacz załącznik 341866
Jak dla mnie to mam wielki brzuchol zawsze miałam płaski, a to dopiero 2 miesiąc co będzie później strach myśleć hehe...
Śliczny brzuszek. Gratuluję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zobacz załącznik 341866
Jak dla mnie to mam wielki brzuchol zawsze miałam płaski, a to dopiero 2 miesiąc co będzie później strach myśleć hehe...
Co do wagi, to je przed ciaza 46kg, teraz 47,2 wiec nie jest zle jk mysle, ze w brzuszku dwojeczka:-)->:-)

dzieki za pocieszenie, bo ja juz sobie wyobrazalam sie z brzuchem mega ogromnym. Mam nadzieje, ze nie bedzie przerazliwie duzy, bo jakos nie potrafie sobie siebie takiej duzej wyobrazic, zwlaszcza ze zwasze bylam wrecz chudaPrzy ciązy bliźniaczej wcale nie musisz przytyć więcej niz w takiej pojedyńczej ;-) Dwojka dzieci to wiecej z matki wyciąga, więć równie dobrze możesz tyć powoli. Moja szwagierka w ciąży bliźniaczej miala tej samej wielkosci brzuszek co jej kolezanka w ciązy pojedyńczej![]()
ja ważyłam przed ciążą 64-65 przy 174 cm, teraz mam 66-67 - co do brzucha to ciężko mi ocenić, bo nigdy płaski nie był, a jest mniej płaski po prostu. poza tym mam takie wahania wagi, że raczej wszyscy będą mnie posądzać o przytycie, nie o ciąże. mam wesele przyjaciół w 12 tc... myślicie, że bardzo będzie widać?
tak właśnie myślę o tej sukience i chyba wstrzymam się do ostatniej chwili z zakupem, żeby nie było zaskoczenia
planuję jechać autem, choć i tak wszyscy jak słyszą, że już nie palę pytają od razu czy jestem w ciąży![]()