• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

reklama
Co do wagi, to je przed ciaza 46kg, teraz 47,2 wiec nie jest zle jk mysle, ze w brzuszku dwojeczka:-)->:-)

Przy ciązy bliźniaczej wcale nie musisz przytyć więcej niz w takiej pojedyńczej ;-) Dwojka dzieci to wiecej z matki wyciąga, więć równie dobrze możesz tyć powoli. Moja szwagierka w ciąży bliźniaczej miala tej samej wielkosci brzuszek co jej kolezanka w ciązy pojedyńczej :tak:

Przy ciązy bliźniaczej wcale nie musisz przytyć więcej niz w takiej pojedyńczej ;-) Dwojka dzieci to wiecej z matki wyciąga, więć równie dobrze możesz tyć powoli. Moja szwagierka w ciąży bliźniaczej miala tej samej wielkosci brzuszek co jej kolezanka w ciązy pojedyńczej :tak:
dzieki za pocieszenie, bo ja juz sobie wyobrazalam sie z brzuchem mega ogromnym. Mam nadzieje, ze nie bedzie przerazliwie duzy, bo jakos nie potrafie sobie siebie takiej duzej wyobrazic, zwlaszcza ze zwasze bylam wrecz chuda

Ptencer o to szczuplutka naprawdę jesteś :) no faktycznie nie dziwie się, że się te kobitki zdziwiły, na necie na pewno coś znajdziesz szybiej... będzie dobrze jak przytyjesz to ci nie zaszkodzi na taką wagę jak masz :)

Agutek79 dzięki już wszyscy na mnie zerkają jak jadę do miasta... i myślą w ciąży, czy o co kaman ?? hehe

Nimfii no właśnie gdyby nie brzuch to bym się mieściła w swoje spodnie , a tak nic z tego, w stanikach mi miejsca też już braknie heh :)

ja ważyłam przed ciążą 64-65 przy 174 cm, teraz mam 66-67 - co do brzucha to ciężko mi ocenić, bo nigdy płaski nie był ;), a jest mniej płaski po prostu. poza tym mam takie wahania wagi, że raczej wszyscy będą mnie posądzać o przytycie, nie o ciąże. mam wesele przyjaciół w 12 tc... myślicie, że bardzo będzie widać?

ja ważyłam przed ciążą 64-65 przy 174 cm, teraz mam 66-67 - co do brzucha to ciężko mi ocenić, bo nigdy płaski nie był ;), a jest mniej płaski po prostu. poza tym mam takie wahania wagi, że raczej wszyscy będą mnie posądzać o przytycie, nie o ciąże. mam wesele przyjaciół w 12 tc... myślicie, że bardzo będzie widać?

Myśle, że nie będzie, a jeszcze jak dobierzesz fajną sukienke, najcześniej to odcinane pod piersiami kryją dobrze brzuch, a zresztą i tak pewnie się kapną jak nie będziesz piła, no chyba, że prowadzisz autko :P

tak właśnie myślę o tej sukience i chyba wstrzymam się do ostatniej chwili z zakupem, żeby nie było zaskoczenia ;)
planuję jechać autem, choć i tak wszyscy jak słyszą, że już nie palę pytają od razu czy jestem w ciąży :)

tak właśnie myślę o tej sukience i chyba wstrzymam się do ostatniej chwili z zakupem, żeby nie było zaskoczenia ;)
planuję jechać autem, choć i tak wszyscy jak słyszą, że już nie palę pytają od razu czy jestem w ciąży :)

Pewnie wstrzymaj się zdążysz coś kupić :) , no bo to jest właśnie wtedy dziwne jak ktoś się zmienia, ja to jak byłam w gościach i nie chciałam drinka jeden poźniej drugi to dziwili się już wiedzieli, że coś musi w tym być. Moja koleżanka niestety nie jest taka mądra jak ty jest w ciąży i pali fajki raz dziennie lub dwa strasznie nie poważna, a człowiek który tak się stara czasem nie może mieć dziecka lub rodzi mu się chore, ona tego nie szanuje.

Allle macie fajne brzuszki !!! no kosmos... :-)

A z bliźniaczkami może być tylko parę kilo więcej niż książkowo... ;-)

Moja mama ze mną przytyła 25 kilo !! ;-)

A po porodzie szybko wróciła do starej wagi i figury... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry