reklama
dreamnes
Początkująca w BB
dreamnes, ale z Ciebie zgrabniochagratulacje z okazji ślubu, a jakieś dolegliwości ciążowe masz?
właśnie do tej pory nic! zero mdlosci od poczatku tylko kuje mnie brzuch czesto ... mocz oddaje tak jak przed ciaza..

dreamnes
Początkująca w BB
Dziewczyny jakie Wy jesteście zgrabne!!!! Nie mogęJa tu już więcej fot nie wrzucę z moim basiorem
![]()
kochana jedni szybciej tyja drudzy wolniej :* ale na koniec i tak kazdy ma wielki brzuszek
Emy
Fanka BB :)
Widzę zgrabne brzuszki i jakie zgrabne!
ptencer- jak fajne, juz mozna zobaczyc u ciebie co nieco
U mnie nie ma narazie co pokazywać, chociaz zmienił mi się kształt i pomału nie dopinam się w niektore spodnie. W porownanu do pierwszej ciązy dosc szybko, zobaczymy jak będzie pózniej
ptencer- jak fajne, juz mozna zobaczyc u ciebie co nieco
U mnie nie ma narazie co pokazywać, chociaz zmienił mi się kształt i pomału nie dopinam się w niektore spodnie. W porownanu do pierwszej ciązy dosc szybko, zobaczymy jak będzie pózniej
nimfii dżiny są z lycrą, więc jeszcze długo będę mogła na tyłek wcisnąć ;-)
Ale takie malutkie uwypuklenie jest w podbrzuszu, ja już się prawdziwego brzuszka ciążowego nie mogę doczekać!
I tak zazdroszcze
I
inna_a
Gość
Dziewczyny ja wogóle się nie mieszcze w swoje spodnie już, bo brzuch mi urósł i trochę biodra i nie mogę się zapiąć ani trochę...
reklama
Podziel się: