Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasem zastanawiam sie czy z grudniowych mam nie przeskocze do listopadowych, bo jednak to poczatek grudnia i roznie to moze byc a ja juz nie moge sie doczekac!Śliczne brzusie, wielkie już się robią w porównaniu z tym co było miesiąc temu hihihi
Witaj @Kaskaa25
Ja mam termin na 2/12 I dzisiaj 15+2![]()
Ja byłam listopadowka 2011 a skończyła się ciaza 21.10, jednak pomimo to była listopadowka i tyleCzasem zastanawiam sie czy z grudniowych mam nie przeskocze do listopadowych, bo jednak to poczatek grudnia i roznie to moze byc a ja juz nie moge sie doczekac!![]()
Brzuch taki jak ja mamAle macie fajne ciążowe brzuszki, ja wyglądam jakbym się najadła za bardzo
13+4![]()
Z om wychodzi mi również początek 15 tc z usg bobas jest młodszy.Brzuch taki jak ja mam
A zaczelam 15 tydz
U mnie na wadze 1,5kg więcej jak na razie ale to dlatego, że woda mi się zatrzymuje, co widzę chociażby po celulicie którego nigdy wcześniej nie miałamJa nawet jeszcze nie robiłam zdjęcia brzucha na pamiątkę, bo to i tak nie maluch, tylko zbędne kilogramy![]()