reklama

Galeria brzuszków <3

reklama
Tak, kupiłam przy okazji wizyty w Polsce. Mnie się z wyglądu podobają, ale póki co nie są zbyt wygodne, bo guma nie trzyma się jeszcze na brzuchu i wciąż zjeżdżają. Noszę sporadycznie, żeby rozchodzić, ale tak naprawdę nie potrzebuję jeszcze ubrań ciążowych :)
Ja chyba kupowałam przed zniżkami, bo wydaje mi się, że płaciłam około 49... Ale to dla mnie nadal było znacznie mniej niż w UK.
Cena superowa, ja w pl za jedna pare placilam 130zl (hm). Bede czekac na oferte w lidlu [emoji4]

Ja te co kupowalam na allegro wzielam M a moglam spokojnie S. Przed ciazs XS/S nosilam i te gatki długie sa do kostek je mam a mam 177 cm wzrostu i wen dlugosc ud 88cm

Ale brzuszki już fajne, coraz okrąglejsze:) też juz w nic normalnego nie wchodzę kupiłam dwie pary spodni o których piszecie w h&m, czarne i białe i jestem mega zadwolona, chodzę jeszcze do pracy więc się przydają, nosze je ciągle na zmianę:biggrin2:na luźniejsze wyjscia leginsy z lidla ale sa beznadziejne widac cały tyłek:angry:

A ja nosze jeszcze glownie zwykle leginsy, nic mnie jeszcze nie uciska :) ale tez nie przytylam za duzo dalej, wiec jedynie brzuszek sie tylko troszke zwiększył.

reklama
Ale brzuszki już fajne, coraz okrąglejsze:) też juz w nic normalnego nie wchodzę kupiłam dwie pary spodni o których piszecie w h&m, czarne i białe i jestem mega zadwolona, chodzę jeszcze do pracy więc się przydają, nosze je ciągle na zmianę:biggrin2:na luźniejsze wyjscia leginsy z lidla ale sa beznadziejne widac cały tyłek:angry:

Ja kupilam legginsy w lidlu i nic mi nie widac :) troche za duze jeszcze to na brzuszek ale zawijam i sa ok :) lubie je nawet choc wczesniej pisalam ze raczej nie kupie takich wysokich :D ale maz mnie namowil hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry