Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spoko Twoje to nic, ja wczoraj pod jednym pośladkiem zauważyłam takie wstrętne czerwone.. Mam nadzieję ze jaj kupię maść na blizny to zejdzie bo jeżeli nie to chyba będę musiała je laserem usuwać.. masakra..
U mnie przy Olku wyszły dosłownie na kilka dni przed cesarka I to tylko troszkę z lewej strony pępka. I dokładnie w tym samym miejscu pękam już teraz uhhhh.Ja mam caly brzuch w rozstepach po poprzednich ciazach [emoji24] zbledly z czasem ale martwie sie zeby inne nie wyszly. I to wyszly dopiero w 8 miesiącu
Ja wole pupy nie oglądać bo urosła o 3 rozmiary już xD mąż w niebie a ja czuję się jak szafa trzydrzwiowa [emoji20] [emoji23] na piersiach mam wciąż zapas skóry po wcześniejszej ciąży, brakowało wypełnienia xDSpoko Twoje to nic, ja wczoraj pod jednym pośladkiem zauważyłam takie wstrętne czerwone.. Mam nadzieję ze jaj kupię maść na blizny to zejdzie bo jeżeli nie to chyba będę musiała je laserem usuwać.. masakra..
Ps. Piękny brzuszek :*
Hehehhe m to samo[emoji16] ale tez juz uroslam. Mowie do meza ze jak betoniarka wygladam [emoji23]Ja wole pupy nie oglądać bo urosła o 3 rozmiary już xD mąż w niebie a ja czuję się jak szafa trzydrzwiowa [emoji20] [emoji23] na piersiach mam wciąż zapas skóry po wcześniejszej ciąży, brakowało wypełnienia xD
Także teraz skóra w końcu nie wisi![]()
Moja właśnie wydaje mi się że nie urosła i bez ciąży była wielka hahaJa wole pupy nie oglądać bo urosła o 3 rozmiary już xD mąż w niebie a ja czuję się jak szafa trzydrzwiowa [emoji20] [emoji23] na piersiach mam wciąż zapas skóry po wcześniejszej ciąży, brakowało wypełnienia xD
Także teraz skóra w końcu nie wisi![]()
Spoko Twoje to nic, ja wczoraj pod jednym pośladkiem zauważyłam takie wstrętne czerwone.. Mam nadzieję ze jaj kupię maść na blizny to zejdzie bo jeżeli nie to chyba będę musiała je laserem usuwać.. masakra..
Ps. Piękny brzuszek :*
Dlatego ja nawet nie pytam o zdanie bo powie że kocha moje rozstępy tak samo jak cellulit.. co ma innego mówićPatka rozstepy raczej juz nigdy nie znikna, ja mam po poprzednich ciazach na piersiach, i po bokach tak jakby na biodrach w dol na noge schodza, wygladaja okropnie, raz wspomnialam mezowi ze chyba na laser pojde a on powiedzial ze chyba zwariowalam![]()