• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Ale macie słodziarskie brzusie :laugh:
Jeszcze ja musze sobie jkas fotke strzelic i pokazac.
We wtorek stuknie mi równo 24 tydzien ;D

reklama
Aga MAzury bardzo fajnie wyglądasz! tak szczerze to wcale nie widać żebyś miała dużo większy ten brzusio niż ja he he!! chyba że zdjecie tego nie oddaje!! ;)

okrąglutki, okrąglutki a jak się robi zdjęcie gołego brzucha zawsze jakiś większy niż w ubraniu ;) mycha...czekam na Twoje zdjęcie z niecierpliwością  :laugh:

Aga_Mazury,ladniusi brzusio,no i wcale nie taki ogromniasty. ;)

Ja zrobie jakos zdjatko w srode,kiedy minie 2 tygodnie od ostatniej fotki (profil ;) ),hyhy. ;)

adasia jakoś nie widziałam chyba tu Twojego brzusia....wklej szybciutko...ocenimy ;) czy tam aby blixniaków nie ma :laugh:

mycha12 a Ty dopiero jak mój zobaczyłaś wielki to się na odwagę zebrałas :P...bardzo fajny Twój brzusio...tylko czemu nie z profilu? ;)...

Ja już nie mam brzuszka ale moge pokazać jak wyglądał mój w 38 tygodniu ciąży :) :)

90890.jpg

reklama
Aga Mazury jakoś tak ładniej wygląda! :laugh:

Olka moja koleżanka która urodziła 2 tyg temu też miała całą ciażę malenki brzuszek a mała urodziła sie taka grubiutka że wszyscy są w szoku! :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry