• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
KRECIK grubasek to ja jestem i proszę mi tego nie odbierać ;D :laugh: :laugh:przecież wszystkie nie możemy być laski ,więc niech będzie jeden orzeszek a raczej orzech

a po ciąży zaraz będe się kontaktować z moim lekarzem z kopernika od odchudzania ,ciekawa jestem czy będą efekty . :-[ :-[

Ja dzis przejrzałam się w witrynie sklepowej jak przechodziłam 8) spoko,dupa jak szalupa,piłka z przodu no i te uda...chyba mam łaskawsze lustra w domu niż te na mieście ;) załamać się można!

Olu-u mnie w domu też lustra zmniejszają bo w tych oknach sklepowych to jakieś pokraczne babsko mi się przygląda jak przechodzę obok!

Apropos luster - u nas w pracy kiedys takie w hallu wisialo, ze na wysokosci moich bioder strasznie poszerzalo. I ktora by w tym lustrze sie nie obejrzala, to miala cos za grubego. Ale kiedys przypadkiem cos mi upadlo przed tym lustrem i jak spojrzalam taka schylona i zobaczylam moja twarz w szerokosci telewizora panoramicznego - to tajemnica naszej grubosci sie rozwiała :))

Taaa...a w sklepach skubańcy wyszczuplające wieszają,jak wracasz do domu zadowolona z zakupów to juz to wszystko tak fajnie nie leży ;D

Jak obejrzałąm te Wasze brzusie, to chyba Jasiowi siostrzyczkę zafunduję :D Kobieta w ciąży to jednak ma ten swój niepowtarzalny urok, nieważne ile przytyje. Wszystkie wyglądacie ślicznie.
Pozdrowienia-Kaśka z lutówek

reklama
No to Kasieńka bierz się do roboty... :laugh: Ja to bym już chciała mieć swojego szkraba na zewnątrz... chociaż pamiętam 3 miesiące temu marzył mi się wielki brzuchal... a teraz... ;) w lipcu to się będę turlać chyba :laugh: :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry