• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Ja tez pamietam jak nie moglam sie doczekac kiedy bede miec duzego brzucia...a teraz czekam tylko kiedy wróci do swojego rozmiaru:)ciezko zadowolic kobiete:):)(szczególnie w ciązy):):):)

reklama
A mi wszyscy mówą że brzuszek mam nieduży... ::) Może widzieli tylko naprawdę kolosy wcześniej w ciąży bo nie jest chyba aż taki malutki...

Krecik, nie jestes pierwsza osoba ktora to podejrzewa :) Ale USG pokazalo jednego dzidziusia.............. no chyba,ze drugi sie gdzies schowal. ;D

Kaju-czekamy na zdjęcia z niecierpliwością no i oczywiście dostaniesz po uszach za te "monstrualne rozmiary" bo napewno to tylko taki duży w twoich oczach, dawaj fotki!

Napewno nie jest tak źle:)Kazda z nas patrzy na siebie troche zbyt rygorystycznie:):)Przeciez dzieciaczki musza miec troche miejsca...a jak brzucio jest troche wiekszy..to trzeba sie cieszyc ..ze mały ma niezłą chate..:)a nie jakies M1:):))

Moja mama wymysiła moetodę "obserwacji" rozmiarów mojego brzucha - obejmuje mnie w pasie od tyłu i patrzy dokąd sięgnie dłońmi... ostatnio ledwo co skrzyżowała palce... a to było ? ponad tydzien temu. zobaczymy dzisiaj :)

reklama
niezłe :laugh: ja tak kiedys sprawdzałam,jak mojemu mężowi idzie odchudzanie,czyli im bardziej łapałam się za ręce,tym bardziej owocna była dietka >:D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry