• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Ehhh, dziewczyny widzę, że na samokrytykę Wam się zebrało, zupełnie niepotrzebnie moim skromnym zdaniem :) Wyglądacie ślicznie i kwitnąco. A Ciebie Wiolu to przez kolanko i po tyłku... kto powiedział że wszystkie kobiety muszą być szczuplutkie, Tobie jest ładnie w Twoim ciele, to raz a dwa to widząc jak mąż na Ciebie patrzy to chyba mu to nie przeszkadza ;) Po urodzeniu dzieciątka się tyle przy swojej trójeczce nabiegasz, że zgubisz parę ładnych kilo :) Uszy do góry :)

reklama
KASIU to jakiś dół ,wszystko mnie dziś wkurza a i dzieci też mają taki nastrój .Dziś dzwoniła moja przyjaciółka która będzie chrzestną i też niezadowolona ze swojego wyglądu a waży tylko 56 kilo (ja się chyba załamie),naprawdę dziś biometr niekorzystny .Żeby chociaż pogoda była a tak to kiszę się w domu bo cały czas leje .

Mężusiowi w ogóle nie przeszkadza moja krągłość ,cały czas jest zakochany (po tylu latach) i próbuje mi to tłumaczyć ale dziś jakby grochem o ścianę

JUTRO BĘDZIE LEPIEJ !! dziękuje ci słońce

Całe szczęście, że nie mamy wszystkie naraz doła tylko naprzemiennie bo co byśmy wtedy zrobiły ??? Chyba byśmy się zapłakały :laugh: A tak to nawzajem podtrzymujemy się na duchu bo czasem fajnie jak ktoś z "zewnątrz" spojrzy na sprawę obiektywnie :) Buziale :-*

dobrze że chociaż ty masz dobry humorek ,chyba pójdę spać zanim się całkiem rozkleje

Ta sesja zdjęciowa była robiona przez mężusia dla poprawienia mojego humoru ale niestety osiągnęło odwrotny skutek ;D ;D

oj oj dziewczynki, Przeganiam wszstkie Wasze doły-posżły won!!!!!!!!!

Wiolu-najważniejsze, że Twój kochany taką Cię uważa za ładną i tego się trzeba trzymać, nie spoglądaj na boki bo każda inna mamusia

Aniu-bardzo ładne zdjęcia i ładna mamusia!

Kasiek-współczuję Ci z tym wstawanie o takiej godzinie, toż to środek nocy!!!!

Ojej kobietki! Ile nowych foteczek! Ale ja to lubię! To jutro wstawiam swoje :) Nie dam rady każdego osobno skomentować,bo jeszcze nadganiam inne wątki ale powiem wam,że teraz wszystkie wyglądacie po prostu pięknie i chyba tak natura to ustawiła,że nie ważne,ile ważymy i jakie mamy kształty brzuszków,i tak wyglądamy promiennie i kwitnąco! CUDA!!!!

reklama
Kurcze nie było mnie dwa dni a tu taki postęp w tym wątku  :) . Po pierwsze wszystkim dziękuję za miłe słówka, nam kobietkom w ciąży naprawdę są czasem jak baaardzo potrzebne.
Wiolu, Aniu , Ineska, śliczne są Wasze brzuszki a  Wy  wyglądacie tak radośnie, miło popatrzeć.
Tasha fajny, zgrabniutki brzusio :)
Olka czekamy niecierpliwie  :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry