• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

o kurcze Kasiu ale masz bombowy brzusio  ;D  ;D  ;D a Ty szczuplutka wszystko w brzusia Ci poszło  :) wygląda na to że Dzidzia będzie duża  ;) Madziu Krecik też nie miała brzusia do przodu a zobacz jakiego synusia urodziła cacy  :)

reklama
fajne sa te nasze brzuszki bedziemy za nimi tesknic ale powiem szczerze wolałabym aby mały był juz ze mna a mnie została tylko tesknota za brzuszkiem

Dzięki dziewczyneczki za miłe słowa, właśnie tego mi było trzeba ;)))) Tak naprawdę poszło mi w wiele innych miejsc nie tylko w brzuszek, bary mam jak zawodowa pływaczka ;D Elpis właśnie też Ci miałam o Kreciku napisać ale Ktoś mnie ubiegł :P

Ano wlasnie - w plecach to jestem tak szeroka, ze obawiam sie, ze sie nie zmieszcze w 3/4 bluzek. I cos czuje ze z 10 kg wiecej to mi tak juz zostanie niestety :(

Tak dawno sie nie chwalilam swoim brzuciem,..ze chyba nadszedl czas:)przesylam kilka aktualnych foto:):)

Załączniki

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 130
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry