• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Tasha fajny domek ;)

Jak patrze na wasze brzuszki to jestem przerażona, bo ja mam 2 razy większy ::) Może uda mi się namówić mojego mężulka, to zrobi aktualną fotkę :)

Ja się raczej mieszczę w normie wielkościowej ;)ale wiele osób mi mówi że mało jeszcze widać,tylko moja mama się podśmiewa że już niezły ze mnie grubasek,hihi.Powiedziała mi w tajemnicy że tata nie może przeżyć,że już widać,byłam jego małą córeczką a teraz sama noszę maleństwo pod sercem...

znow zasypie was moimi zdjeciami :P ;)koniec 19tyg
_577591_n.jpg

_577590_n.jpg

Widze Aneczko kolejne wspaniale fotki twojej kuleczki!!! Wygladasz powaznie super!
Ja wstawie moje fotki z wczoraj i musze poweidziec ze w ubraniu to moj brzuszek wyglada bardziej okazale.
Na jednym zdjeciu widac ze sie spocilam po wizycie tesciow ale zaraz sie przebralam.
Oto ja i moj brzuszek

reklama
Wyglądacie super!!! brzusie już takie okrąglutkie  :)  Kreciku w tej czarnej sukieneczce wyglądasz rewelacyjnie  :) Aneczko wydajesz się być taka drobniutka :) a brzusio tak ślicznie widać  :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry