• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Najgorzej to znalezc miejsce z ktorego zrobic fotke! Tego co sie nakasowalam to juz nie wspomne! Ale warto bylo Ewan sie pomeczyc bo fotki bardzo ladne! A ty chyba nie nalezysz do wysokich osob, co? Bo twoj brzusio jakis taki ladnie , proporcjonalnie maly! Powinnas sie cieszyc!!!

reklama
dzięki Kreciku, mam 164 cm, a co do miejsca to trafiłaś w sedno, ile się namęczyłam dla tych kilku zdjęć! okropne, ale dla Was cioteczki wszystko!

Ewan sliczny masz domek :) A zrob jakas fotke zeby Cie cala bylo widac :))

A z tym robieniem fotek samej to jest problem :) Zwlaszcza ze nie moge odpiac kamerki od kompa, bo oczywiscie nie kupilam jeszcze baterii ;) Kurcze przydałaby sie cyfrówka... :)

A no i dziekujemy za mile slowa - Kreciku, zwlaszcza o tym ze nie mamy kombajnu :))

:) Dzieki Aneczko - faktycznie ma gdzie sie kręcic - wczoraj chyba robił impreze z okazji skończonego 22 tygodnia :) Do 2 w nocy balował :)))

Moj Witek tez wczoraj duzo tanczyl moze swietowali razem ;) :laugh: Niestety moj smerfik lubi mnie czasem kopac w...krocze i to samo robil wczoraj wieczorem :P mala paskudka :laugh:

Moze faktycznie sie umowili na jakas impre razem :))) Mamuski maja zlaczone jaznie to dzieci tez:) No moj raczej na ogół delikatny jest w tym kopaniu, czasem tylko gdzies mnie dziabnie ze zaboli. Ale to przyjemny ból - gorzej bedzie przy porodzie:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry