• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Oj Agatka,brzuńcio solidnie poszedł do przodu! A Tobie ślicznie jest w tej bluzce! Teraz to juz naprawdę mamcia jak sie patrzy,nikt nie zaprzeczy!

reklama
Wow, dziewczynki milo w kocu poogladac jakies zdjecia. Krecik brzuszek wyskoczyl, jak pamietam no zdjeciach w kurtce malo co bylo widac a teraz prosze...
Megi sliczny brzunio, troche niski tak jak u mnie :-) A słowo "celulit" powinno byc zakazane na naszym forum ;D

Dziękuję ale ostatnio naprawdę sporo przybrałam na wadze i pojawił się ten paskudny celulit. Modlę się tylko żeby rozstępy nie wylazły, z celulitem jakoś sobie potem poradzę a z rozstępami może byc dużo gorzej.

Brzucholek faktycanie mam nisko, robaczek wierci się na samym dole i co godzinę latam do kibelka na siusiu, a w nocy czasami wstaję nawet 6 razy.

uff 6 razy to troche duzo... Moj tez sie wierci...A jak mnie moj mezczyzna za mocno przytuli to dzidzia na pecherz mi sie kladzie i toaleta murowana.... A lekarz ostatnio jak badal macice to stwierdzil ze jest jakies 2-3 cm nad pepkiem ale jak dzidzi kopie to zawsze czuje je w dolnej czesci podbrzusza.. :)

Dużo. Czasami to mnie to do szału doprowadza, bo w dzień tak mi to nie dokucza. A ten mały " smarkacz " ;) to chyba lubi miękki pęcherzyk bo bardzo często na nim leży i widać na dole brzucholka dwa rogi :D a teraz to chyba wyczuł że o Nim gadam do zaczął się wiercić.

reklama
Megii doskonale Cie rozumiem jak byłam na usg w poniedziałek i mały jest nóżkami w dół
i centralnie kopie mnie po pęcherzu a ma już czym prawie 700 gram!! ::) ::) ::)
w nocy mam to samo ja już nie śpię tylko drzemię bo potrafię budzić sie co godzinkę i to samo mam jak chodzę
co chwila chce mi sie siku :P :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry