Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robię co 2 tygodnie ;-);-)Wow... super brzuszki... ja sobie robię co 4 tygodnie zdjęcie, żeby widac jakąś różnice było, czyli napstępne wkleję za tydzien... fajnie dziewczynki, że swoje pyszczki pokazujecie, śliczne z Was kobietki:-)![]()
Śliczny brzusio :-)Moja małżoneczka w 19 tygodniu.
Brzuszek pierwsza klasa ;-)choć przyznam że zrobić sobie fotkę samej to jest sztuka;-)
Ładnie brzuszek rośnie.a to mój w 18 tc i 1 dniu
mały jakiś :-(
Wydaje się, ze u mnie też powinien pojawić sie jakiś brzuszek... ale się nie pojawia...

Wydaje się, ze u mnie też powinien pojawić sie jakiś brzuszek... ale się nie pojawia...

No to niezłego stresa pan doktor Ci zafundował ;-)ale dobrze, że czujny lekarz i od razu interweniuje jak coś mu się nie podobaByłam wczoraj u lekarza. Ginekolog sie przestraszył że mam za małą wagę i brzuch na 18 tydzień. Musiałam czekać na USG, to szpital więc czekałam az skonczy przyjmowac w przychodni i zejdzie na dyżur. Czyli 3 godziny w strasznym stresie! na szczęście dzidzia żyje i rośnie a 18 czerwca będe miała dokładniejsze USG.