Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny- ale macie brzuszki ładniutkie okrąglutkie!!!ja jeszcze nie mogę się takim poszczycić... u mnie ledwo coś się tam zaokrągla, ale chyba bardziej od wzdęć...
jak już mi się urośnie, to też się pochwalę!!!

To sie ciesz ze nie bedziesz miala co zrzucacpodajmy sobie ręce, my płaskie, ledwo się zaokrąglające ;-);-)![]()

Ja z płaskiego.... robie sie gruba:-( i to tłuszcz rśnie a nie dzidzia..:-

To sie ciesz ze nie bedziesz miala co zrzucacJa z płaskiego.... robie sie gruba:-( i to tłuszcz rśnie a nie dzidzia..:-
-( Przytyłam 5,5 kg!! z 51 na 56,5
W załączniku mój brzuchol...![]()

szok. Ja w 9 tyg waże już o 3,5 kg więcej![]()
dzisiaj koleżanka, która nic o ciąży nie wie: "ale ty masz duży brzuch!"

Ja mam 168.... a moja mama.. hm..sama nie wiem bo ona w sumie jest dośc przy sobie i nie da sieocenic ile przytylaprzed ciążą ważyłam 56 kg więc... :-) przez pierwsze dwa miesiące przytyłam kilogram, a potem schudłam 3 kg więc mam teraz 54 kg...
Jeszcze przyjdzie mój czas
A ile masz wzrostu?
Mam nadzieję że sprawy ciążowe odziedziczyłam po mamie... Nabierała tyle wagi ile sam brzuszek, mało tłuszczyku (ogólnie to skóra i kości prawie...), zero rozstępów, no i zaraz po porodzie praktycznie płaska była...
No i najdłuższy miała pierwszy poród, ze mną trwał 6 godzin.szok.
drugi pośladkowy, moja siostra - niecałe 4 godziny... Normalnie sielanka...
Mówi że trzeba było zrobić co było trzeba i tyle :-)
Halsowa Pannoale ta Twoja znajoma ma intuicję;-)

w sumie przytyla troche ale potem tego nie zrzucila
mam nadzieje ze ja nie bede tak miala...

halsowa większość kremów na rozstępy można stosować od 4 miesiąca ciąży (ale oczywiście nie wszystkie) - jaki masz, że stosujesz już teraz?? chetnie bym "odgapiła". W pierwszej ciąży wogole nie mialam rozstępów (jeden w 40 tygodniu) a po porodzie brzuch jak zebra :-)
A i dziewczyny przypominam, że powinnysmy z takich kosmetyków stosowac tylko te dla przyszłych mam...

dlatego już zaczęłam się pilnować troszkę i ograniczać.