reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria brzuszków

pozatym przeczytałam w poradniku dla ciężarnych, że u kobiet które mają silniejsze mięśnie brzucha, brzuszek pojawia się później (m.in. dlatego w drugiej ciąży brzuszek pojawia się wcześniej). nie weim czy prawda, ale że kiedyś dość intensywnie uprawiałam sport to jakoś mnie to uspokoiło.

Hmmm,ja do momentu aż sie dowiedziałam,że w ciąży jestem na fitness biegałąm i Indoor Cycling,i nieskromnie powiem,że mięśnie brzucha miałam o.k,a mimo to brzuszek bardzo szybko mi wyskoczył:tak:;-):-)

reklama
Hmmm,ja do momentu aż sie dowiedziałam,że w ciąży jestem na fitness biegałąm i Indoor Cycling,i nieskromnie powiem,że mięśnie brzucha miałam o.k,a mimo to brzuszek bardzo szybko mi wyskoczył:tak:;-):-)

ja przez całe życie uprawiałam dość intensywne sporty, mięśnie miałam baaardzo silne (tańczyłam break dance) i mi wyskoczył brzunio na samiuteńkim początku...

ja ćwiczę taniec brzucha:tak: i przed ciążą mój brzuch nie był jakoś wybitnie wyrzeźbiony taki normalny:tak: ale jakoś szybko mi nie wyskoczył:no: przy pierwszej ciąży też długo nie miałam:no: chyba zależy od budowy wszystko:tak: poruszałabym biodrami przy rytmach arabskich;-):-p

o kurcze dziewczyny jakie macie hobby: break dance, taniec brzucha... super zazdroszczę wam, bo ja do tańca to nie zabardzo. wrodzony brak poczucia rytmu.
a co do brzuszka to jest trochę większy niż na zdjeciu. dzis siedzialam w przychodni tą nieszczęsną godzinę na badanie krwi do krzywej cukrowej i zaczepiła mnie położna, czy odebrałam ten bezpłatny zestaw dla ciężarnych. więc coś widać, choć napewno jest mniejszy niż u niektórych kobiet w 6 mies. ale cóż nic na to nie poradzę, a może to i dobrze :).
swoją drogą bardzo sympatyczna ta położna, ze się tak zainteresowała...

Ja tez robilam zdjecie brzuszka co tydzien/dwa od poczatku ciazy,siadl mi twardy dysk w PC i wszystkie stracilam ;(
O kurcze :-(

A ja mam już arbuza :-D.
Ale jaki słodziutki arbuzek :-D:-D:-D

ja przez całe życie uprawiałam dość intensywne sporty, mięśnie miałam baaardzo silne (tańczyłam break dance) i mi wyskoczył brzunio na samiuteńkim początku...
Ja też miałam silne mięśnie brzucha a piłeczka mi się szybko pojawiła ;-)

no a ja mam silne mięsnie brzucha i dlugo nie mialam brzucha:)

a to ja 22 t i 5 dni
picture8683.jpg

Ostatnia edycja:
Katarzynka, Ty to wogóle nie masz brzusia :szok: Nie masz co liczyć, że ktoś ustąpi Ci miejsca w autobusie :-p:-p:-p

I suwaczek Ci nawalił, tak jak mój. Musiałam zrobić nowy.

reklama
I co do silnych meisni brzucha to ja zawsze maialam taki maly miesien , przez 3 lata trenowalam pilke reczna gralam w zespole miasta ino roztyrzaskalam kolano :/ ale wydaje mi sie ze to nie od tego zalezy

Do góry