reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Galeria brzuszków

Ale macie piękne brzuszki!!!
Cieszcie się nimi, bo jeszcze zatęsknicie za dużym obwodem ;-):-D
Abejka - wyglądasz super! Daj buziaka Zuzi.
Musimy się kiedyś na kawkę jakąś wybrać, albo lody, bo ty nie lubisz kawci! Przytargałabym Ci worek ciuszków, z których Milka już wyrosła :D

Ardzesh nie jesteś na bieżąco - ja w tej ciąży uwielbiam kawę :-) Jestem aktualnie u rodziców na agro do niedzieli, może się przykulacie z młodą jutro co? :-) ciuchy sobie narazie daruj, moja mama się buntuje juz przeciwko robieniu u niej graciarni :-) moze we wrzesniu? :-)

reklama
A to moj z wczorajszego dnia. Jesli chodzi o mnie, to moglby byc mniejszy ;-)

Załączniki

• IMG_3882.jpg
    IMG_3882.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 92
Ardzesh nie jesteś na bieżąco - ja w tej ciąży uwielbiam kawę :-) Jestem aktualnie u rodziców na agro do niedzieli, może się przykulacie z młodą jutro co? :-) ciuchy sobie narazie daruj, moja mama się buntuje juz przeciwko robieniu u niej graciarni :-) moze we wrzesniu? :-)
No to dzisiaj wpadnę na agro-wycieczkę ;-):-D:-D
Poznasz mojego skarba! Mówię Ci - jest Boska! (ale tak każdy rodzic mówi o swoim dziecku:-D)
A co do ciuszków - my mamy dużo mniej miejsca niż Twoja mama!!! Nie mieści nam się to wszystko :-) Więc i tak przywiozę - przyznajmniej część :)

adusia - wow! Jak na 5 miesiąc to całkiem spory masz brzuszek! :tak::-)
Tydzień temu spotkałam się z koleżanką która jest w 7 miesiącu i po niej tego w ogóle nie widać ;-):-) A ja miałam taki brzuszek jak ty - szybko wyskoczył i długo się trzymał! ;-):-D

adusia brzusio masz piękny ja mam dużo mniejszy a widze że tylko tygodniowa różnica między nami :-) ale to Twoja druga ciąża? Także brzusio ma prawo być większy

izacinol równiez masz ślicznie zaokraglony brzusio :-)

dziewczyny pięknie wyglądacie. ja będę miała dostęp do aparatu w tym tyg więc postaram się zrobić zdjęcie i wam wstawić.

A to moj z wczorajszego dnia. Jesli chodzi o mnie, to moglby byc mniejszy ;-)
Dziewczyny ja przy pierwszej ciazy w 20 tyg nie mialam prawie wcale brzuszka, nawet jeszcze zdjec nie cykalismy, bo malo co bylo widac. A teraz ten brzuch moge porownac z 30 tyg z pierwszej ciazy (takie male pocieszenie dla tych co brzuszkow sie nie moga doczekac).

izacinol tez masz cudny brzuszek!
pszczółka maja czekamy no fotke!

reklama
Do góry