reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria brzuszków

A to my dziś- 29 tc
z boku nie wygląda na bardzo duży ale z przodu jest ogromny;-);-)
Taaaa jasne;-);-);-);-) ale jest już ciut większy niż ostatnio:-)

Dobry wieczór dzieewczyny:) miałam wczesniej wkleic swoj brzuszek oto on to byl z 25 tyg jutro wrzuce z 27 tyg bo akurat bede go zaczynac
attachment.php

attachment.php
zgrabniutki:-)

Jeszcze raz powtórzę, sliczne brzuszki ;)
Lansoletka - chyba pierwszy raz widzę Twój brzuszek! :)

A tu My, jakis tydzień temu...
brzunio.jpg

ale już fajny spory brzuszek:-)

Dziewczynki brzuszki --> cud, miód i orzeszki ;-)

Boozqowa :-D:-D:-D mój mąż ma dobrego kumpla i on mi się zawsze w dekold gapi i kilka słów powie, ale ja to przyjmuje z przymróżeniem oka, niech se chłopak pomarzy;-), pszczółka ma rację to był komplement:laugh2:

a to mój z dzisiaj (27,1)
9a7ojo.jpg

Ty to laska jesteś:-)

reklama
To my 29 tc i 2 dc.
Mam usmieszek, poniewaz szykowalam sie wstac, a to nie nalezy do latwych czynnosci w moim stanie.

Załączniki

• 29 tc 2 dc.jpg
    29 tc 2 dc.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry