Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
monimoni brzuszki rosna szybciej na poczatku bo i dzidzia rosnie szybko potem juz okolo 8 msc brzszki rosna wolniutko. Mi chyba nawet juz od polowy 8 msc wcale nierosl...
A oto moj brzusio na dzien dzisiejszy 17 tydz. i 5 dni.
To ja nie wiem, mi cos wolno ten brzuchal rośnie, mi mowia, ze nawet po mnie nie widac jeszcze a zaraz 5 mc sie zaczyna i wszyscy zawsze sie dziwia a juz bym chciala taka pileczke miec tylko jak sie najem to cos tam widac zazdroszcze juz tym, co maja widoczny brzuszek I zycze milego dnia wszystkim przyszlym mamusiom
A ja bym się nie zamieniła podoba mi się mój brzuszek i przypomina o tym, ze rozwija się tam mała istotka. Ale z drugiej strony boję się czy w 9 miesiącu dam radę z kręgosłupem
To będziesz więcej leżakować ;-) Dzisiaj zastanawiałam się nad tym samym i pomyślalam o zakupie takiego przenośnego krzesełka (na pielgrzymkach takie mają i na dróżkach kalwaryjskich) i bym sobie tak klapła w chwilach zadyszki tylko - i tu wątpliwość - ile takie krzesełko udźwignie??? ;-) ;-)