Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie tylko TyZobacz załącznik 290330 cały czas liczę, że może zobaczę czy mi ten brzuch opadł czy nie. I dalej nic takiego nie zauważyłam :/
ale coś mi się zdaje, że przy takim brzuszku to trudno będzie cokolwiek przyuważyć. Jak ja to mawiam: "takie małe coś może opaść?" ;-)nosz napatrzeć się na te Wasze brzuchalki nie mogę. Ślicznie.
Matkuś MORIAM ale z Ciebie zgrabniachaOto zdjecia z dzisiaj, odkad jestem w szpitalu i szprycuja mnie aminokwasami, to brzuchol rosnie mi w zastraszajacym tepie. A jeszcze 2 tyg do konca!!

Efa- a nie teskno Ci za brzuszkiem?![]()
Zobacz załącznik 290330
a to mój brzuchol... robię te zdjęcia co tydzień mniej więcej i cały czas liczę, że może zobaczę czy mi ten brzuch opadł czy nie. I dalej nic takiego nie zauważyłam :/
zwłaszcza jak balsamem smaruje
Dziewczyny ja normalnie w depreche wpadłam jak zobaczyłam te Wasze brzusie to ja taki miałam w 6mcu jak Wy macie w 9 
to ja nawet nie ciężarówa jestem a Kamaz czy jak zwią to wielkie niebieskie auto