reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehehe, ale przyznaj, że istotnie pełno kobiet w ciąży teraz :P
Ja swój brzusio też zaprezentuję jutro. Też jest już ciążowy, ale wyskoczył dopiero jakieś 2 tyg temu taki prawdziwy :)
A u mnie już półmetek :)

reklama
Dziewczyny ale czy to nie fajne uczucie jak ktoś komentuje"Patrz kobieta w ciąży". Super uczucie mam wrażenie, że mogłabym całemu światu powiedzieć, BĘDĘ MAMĄ :)

Dziewczyny ale czy to nie fajne uczucie jak ktoś komentuje"Patrz kobieta w ciąży". Super uczucie mam wrażenie, że mogłabym całemu światu powiedzieć, BĘDĘ MAMĄ :)
Zazdroszczę ci takiego nastawienia. Ja z chęcią schowałabym się i siedziała tylko w domu jak widzę, że brzuszek mi rośnie i mam wrażenie, że wszyscy zwracają na to uwagę...:baffled:

ja uwielbiam moj brzuszek pewnie dlatego, ze to moja pierwsza ciaza, w drugiej pewnie jest juz mniej entuzjastycznie! a moj M to ciagle na mnie krzyczy, ze mam przestac sie za niego trzymac.

Mi tez sie podoba brzusio widoczny juz powolutku i widze te spojrzenia na mnie ludzi, niektore przyjazne niektore mniej wrrr, ale nie przejmuje sie nimi :) . mam 20 lat i szczerze mowiac to niska jestem i drobna, niektorzy daja mi nawet 17 lat tylko ten brzusio wystaje i czasami tak dziwnie sie czuje, jak ludzie przechodza i sie patrza jakbym byla jakims dziwnym zjawiskiem a niektorzy to wrecz patrza na mnie z jakby hmm 'pogarda' .. ale chwala Bogu nie wszyscy tacy sa :) Sivle69 glowa do góry i trzeba byc dumnym z tego, że będzie sie Mamusią i nie przejmowac sie tymi spojrzeniami ;)

34bwskjopxdga9iq.png

Haha to jest dobre :) Ja mam 23 prawie i też wyglądam na 17-18 i śmiać mi się chce z tych starszych pań, które myślą "taka młoda a w ciąży" :) Chociaż to(23 lata) podobno najlepszy wiek na ciążę. Ja generalnie mam bardzo luźne podejście do ludzi, nie przejmuję się co myślą lub mówią obcy mi ludzie :) Taka już jestem. Za to baaardzo uczuciowa jestem dla ludzi, których uwielbiam. A brzuszek to teraz moja duma. Podejrzewam, że właśnie dlatego (jak to napisała kahaaa), że to moja pierwsza ciąża.

A co ja mam powiedzieć? W zeszłym roku leżałam na reumatologii (miałam skończone 29 lat). Staruszki które tam leżały płakały że taka młoda i ze stawami ma problemy a co na kolejnej zmianie przychodziły nowe pielęgniarki to każda pytała ile mam lat bo słyszały że 29 i nie wierzyły bo myślały że 17-19.
W sklepach jak alkohol chciałam kupić to jeszcze jakiś czas temu musiałam dowód pokazywać. Porażka.

malutka co ty zglupialas, co narzekasz. ja tam puchne z dumy, jak mnie o dowod prosza a potem jest "o matko, przepraszam..." niestety w anglii to nie jest taki komplement jak w polsce, bo na ogol angielskie 16-17 latki wygladaja tak, ze ja bym im ze 30 dala jak nic (moj maz zawsze mowi, ze one juz takie "zajechane" sa, ze i na twarzy im sie to odbija)

reklama
Ja Wam powiem tak:
wogóle sie nie przejmujcie ludźmi!!! i tym co gadają. Ja Mikolaja urozilam jak mialam 21 lat. Tez wygladalam mlodziutko , brzuszek mialam sliczny i w calej ciazy przybralam 9 kg , ktore z latwoscia zrzucilam. Mając 20+ lat orgnizm i skóra regeneruje sie duzo lepiej i szybciej niz taki 30 letni. Wiem co mówie bo teraz ta moja ciaza wyglada zupelnie inaczej. W tym roku stuknie mi trzydziecha i wszytko juz jest inne :-/. Wierzę jednak ,ze uda mi się zrzucic zbedne kilogramy (determinacja i upór zrobią swoje).
W kazdym razie macie najlepszy wiek na ciazę. Naprawdę. Przynajmniej dzieci nie powiedza Waszym dzieciom w przedszkolu , ze babcia po nich przyszla ... heheh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry