• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

Aga, o moim też mówią, że szczuplaczek, chudzinka itp.. W piatek ważył 5550 kg, ale ubranka to już się zdarzają 74!!! zwłaszcza spioszki i pajace.

Alijenka, nie przejmuj się. Na zdjęciach Nataszka wcale nie wyglada na pulchniutką. Normalna, śliczna dziewczynka:tak:

reklama
DSC03775.jpgto tak jakby któraś pragnela ujrzec mą twarz;)

widzę, że nasze pociechy mają takie same smoczki;-)

Munka- rety jakie nasze córeczki podobne. Szczególnie w opasce, spojrzalam i myslalam, ze to moj skarbek hahaha.

Wszystkie maluszki cudne:)

a gdzie mogę Twoją zobaczyć, bo nie mogę znaleźć??:-)

A ja nie wiem o co chodzi bo ciągle mi wszyscy mówią że moje dziecko takie duże i grube !!!
Tylko że ja nie mam wózka z gondolą tylko taka wkładka, w która mała już się nie mieści i może dlatego tak mówią.
Przecież ona normalnie waży 6kg i zakładam jej ciuszki 62 - 68 ( te 68 to tylko śpiochy najczęściej )

moja też ma 6 kg i ciuszki 68:-) ma tłuste nóżki i jak to mówią "zwartą budowę ciała", ale grubasem nie jest;-) myślę, że to tylko na plus.

Dziewczyny super zdjęcia, super dzieciaczki:tak:
każde inne a każde takie cudowne:-)
Zdjęcia z chrzcin świetne:tak:

alijenka tylko czasem nie przejmuj się tym co mówią ludzie;-)
moj jest pulpecikiem i nie przeszadza mi to, więcej ciałka do kochania:-D
A oto i On, oj gdyby była to dziewczynka, to na pewno by miala dzień w dzień inną fryzurkę:-D

ale super ma włosy!!

A to moja Gabi przed wyjazdem (fotka wklejona a propos tematu na głównym - jak lubimy ubierać nasze dzieci):

Załączniki

• 24DSC00702.jpg
    24DSC00702.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 74
reklama
zaraz cos wstawie:)

widziałam, skomentowałam i potwierdzam - mogą być siostrami ;-)

Zobacz załącznik 500845a to moja Natulinka:)

Wszystkie Dzieciaczki są cudne:)

Śliczniutka!

Chyba jest podobny do Ciebie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry