reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria czerwcowych maluszków

buttelfly :D jaka słodka upaćkana :D a w spacerówce super wygląda - i fioletowa kurteczka :) jaki to wózek??
śliczna jest :)
młodak - Szymek jest cudny z tym jęzorkiem, i tak dorośle w spacerówce wygląda :D

reklama
December już pisałam: Bors wymiata ;-);-);-) Żeby był o jakieś 35 lat starszy... :p

Mlodak fajne zdjęcia:-) i kolor spacerowki fajny taki tropikalny morski... czego chcesz więcej? ;-)

Butterfly ale zestaw warstw :-):-):-) tak cieplutko wygląda:-)

buttelfly :D jaka słodka upaćkana :D a w spacerówce super wygląda - i fioletowa kurteczka :) jaki to wózek??
śliczna jest :)
młodak - Szymek jest cudny z tym jęzorkiem, i tak dorośle w spacerówce wygląda :D

Dzięki:D A wózek to Bebetto Magnum 3 w 1, jestem z niego bardzo zadowolona, głęboki wózek rewelacja, no i spacerówka też jest super;)) Śpiworek dokupowałam osobno, bo w zestawie nie było.

MsMickey dużo warstw, bo to był pierwszy spacerek po chorobie, no i troszkę wiało, a folii nie mogłam założyć żeby od wiatru osłonić bo się wściekała:D :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez juz przywykam do tego koloru i patronuje akcji "Badz widoczny na drodze" :)))))

No fryz to moje dziecie ma wyjatkowy. Za nic nie idzie ujarzmić tego kukuryku na czubku glowy.

Taaaa, ja tez ale czasami chce go zrobic na grzecznego chlopczyka i probuje wloski ulizac i doopa. A jeszcze lepiej wyglada jak czapke sie zdejmie pi spacerku. No istny Chopin po koncercie :))))
A wedlug mojego K to gdy ma tak grzywke na czolo zaczesana i tylko ten czubek stoi to wyglada jak Lolek z bajki Bolek i Lolek. I faktycznie cos z niego ma....

o boziu dzięki Wam W KOŃCU wiem od jakiego imienia to skrót!!!! a ja głupia przez 4 lata chodziłam do liceum im Gen. Józefa LONGINA Sowińskiego i za chiny nie skojarzyłam :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
P1080889.jpg

reklama
Do góry