reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria grudniowych maluszków

sliczne sa te wszystkie dzieciaczki niby sa w podobnym wieku a jednak etraz jak patrze to widze ze kazdy ma juz swoja osobowosc jeszcze niedawno tego tak nie zauwazalam a teraz juz widac ich indywidualnosc

reklama
No proszę, pieknie czyta i nawet paluszkiem wskazuje hehe :-D ostatnia fotka czadowa:))) słodziak z Franka:*
..On ma "nowe" juz włoski? czy to jeszcze te jego od urodzenia? pytam, bo wyglądaja jakby to były te juz drugie co wyrasyaja po wyłysieniu:-p

Codziennie nie da rady - nie mam ich aż tyle ;)
A włoski cały czas te same, ale siwe się zrobiły faktycznie :) No ale nie ma się co dziwić - i ja, i Mąż mieliśmy taki jasny blond prawie do końca podstawówki ;) Wytarło się Frankowi tylko kółeczko z tyłu głowy, ale już pomału zarasta od nowa ;) A reszta rośnie sobie od początku :)

Ponieważ mam mnóstwo pracy, szukam sobie zajęcia, byle tylko nie pracować ;) No i zrobiłam porównanie Frankowych włosów :)

Miesiąc 1

Miesiąc 2 i 3

Miesiąc 4 i 5

Wychodzi na to, że pod koniec 3 miesiąca zaczęły mu się włosy rozjaśniać :)

PS. Jak jeszcze coś tu dziś wkleję, to mnie kopnijcie mocno, żebym zaczęła pracować. Bo będę potem narzekać, że się nie wyrabiam ;)

reklama
My

dsc04551b.jpg

By bodzinka at 2011-05-16

Prosze nie patrze c na stopy M ;-)
dsc04546oq.jpg

dsc04532nz.jpg

dsc04513a.jpg

UWIELBIAM tą fotke :-)