• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Buzc jeszcze Alek Misi też zreszta 3 grudniowy :-) Ach no i dziękuje bardzo az się zarumieniłam..Ale zobacz na zamkniętym jak ja wygladam rano to sie wystraszysz ;-)
Ewa BRAWO!!!!! no tak tego sie spodziewałam ;-) ale Ty go fajnie uebierasz :-) Ale tak zimno u Was??? Jej.U mnie tak parno...Zamawiam Twoją córke dla mojego syna :-p
Missiiss kapitalna mamuśka i cuuuuudny synus :-)

wszystkie dzieci sa przecudne!!! tfu tfu :-) chyba ja nie dawala foty jeszcze wiec prosze z mamusia i sam :) a to z tatusiem misie swietnie udalo uchwycic :)

Nareszcie wasze zdjęcia. ;)))
Wyglądacie super. Mississ, a gdzie twoje piękne brązowe włosy??? Ja tak sie nimi zachwycałam jak widziałam Twoje ślubne zdjęcia na zamkniętym. ;)))
Jasiek chyba lubi pozować do zdjęć, uśmiech rewelka. ;)) Śliczniutki. ;)

... moja też po urodzeniu czarna jak cyganka była, teraz z lekka wyłysiała i rzuca jej się młody włos:-D ale już nie taki ciorny heehe

Jak królewna się zmieniła od ostatniej sesji. A, gdzie uśmiech??? Chyba nie spała na ziarnku grochu??? Sarka moim zdaniem Milenka do Ciebie bardziej podobna. ;))
Mam 7 miesięcy!!
my702.jpg

By bodzinka at 2011-07-04

my697.jpg

Mama mnie nie karmi..
my632.jpg

By Bodzinka at 2011-07-04
Starszy brat to jet TO
my519.jpg

my506.jpg

Jeszcze chwileczke,jeszcze momencik ;-)

my370.jpg

Po prostu miłosc...
my463.jpg

Jest i mój szaleniec. ;))) Rośnie jak na drożdżach i już 7 m-cy. Gratulejszyn.
Starszy też super,ale na tych zdjęciach powaga. ;)
Bodzinka, a Ty jak zwykle super wyglądasz i masz wspaniałą rodzinę. Pozazdrościć, ale pozytywnie oczywiście. ;)))

No zimno zimno... Ja mam lodowate ręce non stop. Wielkie okna mamy, a że lato, to nie grzeją, no a na polu kilkanaście stopni, wiatr i leje...:/ Więc Pucek pomyka z rajtuzach i długim bodziaku, a dziś mu pulower ubrałam, bo fajny i ciepły, a rąk nie ogranicza :)

Coś mi się przyblokowało i nie mogę dziękować za posty :/ W każdym razie wiedzcie, że razem Frankiem bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa :) I za niemiłe też ;)

Oj, Mamo, przecież wcale nie jem łóżeczka!

No, może troszkę...

Dzień dobry. Ktoś jest chętny na spacer?:D

Gratuluję postępów dla fajnego Franka. ;))) Chyba tak rodzeństwa wygląda, he he. ;) Kamizelka jaka fajna. Bardzo podoba mi się. ;)

Salomii... hahaha :-D:-D:-D

Proszę :) ... Ja z Antkiem... i Antek z Twisterem (psem rodziców).

1. Początek czerwca
Zobacz załącznik 369381
2. Koniec maja
Zobacz załącznik 369382
3. Połowa maja
Zobacz załącznik 369383
4. Trzy dni temu
Zobacz załącznik 369384

Ja z natury mam kręcone włosy... i skrycie liczę na to, że pewnego dnia się obudzę, a na Antka głowie zobaczę loki :D ... A jak nie to niech chociaż 2 albo 3 się urodzi z loczkami :)

Wyglądasz jak dziewczyneczka, tak samo jak Aluśka. Jesteś najmłodsza na grudniówkach. ;)
A, gdzie Antka uśmiech, czyżby zostawił na innych zdjęciach za duzo??? Śliczniutki. ;)

Aż mnie zachęciłyście do zrobienia podsumowania :) Zdjęcia Franka (według folderów):
2 dzień - 7
4 dzień - 46
2 tydzień - 108
3 tydzień - 19 (!)
4 tydzień - 71
5 tydzień - 61
[czyli 1 miesiąc - 312]
2 miesiąc - 261
3 miesiąc - 180 + 87 (chrzest) = 267
4 miesiąc - 221
5 miesiąc - 124
6 miesiąc - 92
7 miesiąc - 51

Tendencja ewidentnie spadkowa ;)

Mój pierwszego dnia miał już zdjęcia i filmiki. W sumie jego zdjęć do dzisiaj mam kilka tysięcy, bo robię każdego dnia. ;)

Coś mi się przyblokowało i nie mogę dziękować za posty :/ W każdym razie wiedzcie, że razem Frankiem bardzo dziękujemy za wszystkie miłe słowa :) I za niemiłe też ;)

Niemiłych nie ma i nie będzie. ;)

Salomii Twoja córa jest taka urocza, że pozwoliłam sobie obejrzeć inne filmiki. ;) Czy u was na basenie są drewniane ściany??? Tak wogle to widzę, że dumny tata pęka z dumy. ;))

reklama
Wyglądasz jak dziewczyneczka, tak samo jak Aluśka. Jesteś najmłodsza na grudniówkach. ;)
A, gdzie Antka uśmiech, czyżby zostawił na innych zdjęciach za duzo??? Śliczniutki. ;)

:zawstydzona/y: Mam nadzieje, że jak się doczekam podeszłego wieku to nadal będę wyglądała kilka latek młodziej :D
Najmłodsza? A gwiazdeczka89 chyba młodsza jest czy się myle?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry