• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
nie wpadam za często, ale staram się czytać co u Was Kochane :)
a tu Xavuś dziś :)

P190211_10.56.jpg

Jak przynieśli mi Cypriana w szpitalu, to obecni wtedy rodzice i siostra jednocześnie - "ooo, mały Bodzio" :-D (mąż znaczy się;-) ) Ale tak naprawdę do tatusia podobny jest tylko z linii ust, a reszta - wykapana mamusia:tak:, a im starszy tym bardziej do mnie podobny:-)
Asia - masz ślicznego Jasia, taką ma milutką buźkę;-)
Renczysia - twój Miki jak zwykle wymiata, zastanawiam się czy wierzysz w ten przesąd żeby nie obcinać włosków do roku, a jeśli tak, to jestem ciekawa jaką fryzurę będzie miał na 1. urodzinach? :shocked2::laugh2:

Nawet nie wiedziałam,że taki przesąd jest :),a włoski hm... zobaczymy pewnie ni będę ich ruszać jak na razie,zresztą niedługo się wytrą :-(
Ainah,Kicia Super chłopaki :)

heja... a szkoda że nie miałam wcześniej tyle czasu by tu słodkości pooglądać teraz chyba nie nadrobię, ale z tych ostatnich stron co obejrzałam to stwierdzam że wszystkie bobaski to taaaaaaakie słodziaki
ainah, kicia, renczysia, asia no i inne mamusie chłopaczków, już widzę że nie mam co się martwić że moja panna będzie miała problem z wyborem przystojniaka, a mamusie dziewczynek to chyba będę wołać do siebie na mazury na rewię mody naszych laseczek :)

Nawet nie wiedziałam,że taki przesąd jest :),a włoski hm... zobaczymy pewnie ni będę ich ruszać jak na razie,zresztą niedługo się wytrą :-(
Ainah,Kicia Super chłopaki :)
to już zaczęły mu sie wycierać te włosiska :sorry: bo jak nie to jest duże prawdopodobieństwo że tego nie zrobią z Amandzią tak miałam czuprynka gęsta urosła bez wycierania ;-) za to u Martyny już widać łyse kółko z tyłu:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry