reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Galeria grudniowych maluszków

reklama
Mój myśli, probuje ale pupa za ciezka hi hi hi hi.;-)
Mnie samą zaskoczyła. Parę dni wcześniej przewróciła się z plecków na bok. Pewnego ranka mówię do niej "Córeczko przewróć się na boczek do mamusi", a ona fik i na brzuszek. Aż m oczy wyszły. A potem cały dzień tak fikała:-)

Poważnie? Już? To ten mój Pucek to jakiś leń paskudny. Nawet nie pomyśli, że mógłby spróbować się przekręcić...:/
Za to moja jest leniwa jak już przewróci się na brzuszek. Podnieść główkę to już nie łaska;-).Piąstka w buzię i zadowolona. Główkę trzyma tylko jak nosimy ją na ramieniu. Ciekawa wszystkiego. Ostatnio "gadała" ze swoim odbiciem w lustrze.

słodkie dzieciaczki - no proszę jaka Gabrysie zaradna, moja to z pleców na bok co najwyżej, raz udało jej się na brzuch ale została jej ręka pod brzuchem i się wkurzyła i zaczęła ryczeć.
Pamiętam jak oglądałam galerię z innych miesięcy i sobie myślałam kiedy to będzie kiedy już będę miała swoją kruszynkę, a tu już na grudniowym 84 strony w galerii aż się wierzyć nie chce..

Śliczne maluszki :-)

To może i ja ośmielę się pochwalić moją Gabrysią:zawstydzona/y:

Oj jest sie kim chwalic,cudnak ruszyneczka :)

Dziewczyny wszystkie nasze maluszki są najpiękniejsze:tak:!!!!!!
A to mój Mati 06.03.2011 rano przed Chrztem mega uśmiechnięty:-), w trakcie Chrztu śpioszek a w czasie świętowania mega zainteresowany wszystkim dookoła :-)

Śmieszek kochany :)
Zupełnie jak mój dniu chrztu,tylko ja nie mam tego uwiecznionego na foto:/

Ewa historyjka super!Ale z Franka jest niezly kawalarz:-)
Bodzinka twoj synus taki radosny jak mamusia:tak:Fajny i duzy chlopczyk:tak:
Maga ja tez osmielilabym sie pochwalic tak cudna coreczka;-)
Ag ten twoj przystojniak to mega zainteresowany chrzcinami:-)

A to moje szczescie:-)
Zobacz załącznik 334530Zobacz załącznik 334529Zobacz załącznik 334528Zobacz załącznik 334531Zobacz załącznik 334527

Cudniutki pysiolek i oczęta boskie :)

ale slodkie te wasze maluszki :))))

a to my urzadzamy ostatki:

Ja jako czarownica i Ninka oczywiscie ksiezniczka

Alicja jako kotek czarownicy

Ostatnia edycja:
Asiu, Twój synek to kolejny dzieciaczek z piękna fryzurką!!! jejciu, jak mi sie podoba, jak taka kruszynka ma taaakie włoski!!!!!:-)
Gufi ale fajne zdjęcia:-) widać, że super razem się bawicie:-D Alicja jest sliczna i ma piękne duże oczy, a Ninka to juz w ogóle piękna dziewczynka, z tak delikatną urodą;-) ale udały Ci się dziewczyny.

reklama
gufi świetne stroje - strach się bać ;-)

słodkie dzieciaczki - no proszę jaka Gabrysie zaradna, moja to z pleców na bok co najwyżej, raz udało jej się na brzuch ale została jej ręka pod brzuchem i się wkurzyła i zaczęła ryczeć.
Ta ręka pod brzuszkiem to prawdziwy kłopot. Moja się za pierwszym razem 10 minut męczyła, żeby ją wyciągnąć, a potem spała 2 godziny wykończona :-D

A tutaj Gabi i jej pierwszy kwiatek na Dzień Kobiet od Tatusia :-)

Załączniki

• 63.jpg
    63.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 64.jpg
    64.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 59.jpg
    59.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 44
Do góry