U
użytkowniczka r
Gość
Gufi eheheh super,zabawa na 102 
Maga No w końcu Gabi tez kobietka jest
Maga No w końcu Gabi tez kobietka jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gufi świetne stroje - strach się bać ;-)
Ta ręka pod brzuszkiem to prawdziwy kłopot. Moja się za pierwszym razem 10 minut męczyła, żeby ją wyciągnąć, a potem spała 2 godziny wykończona
A tutaj Gabi i jej pierwszy kwiatek na Dzień Kobiet od Tatusia :-)

Ciągnie ale pupa za ciężka. No u nas rozmowa tez wyglada, że on gada mam powtarza hi hi hi. Mam tylko nadzieje, ze to cenzuralne slownictwo.;-);-)Bodzinka, ale go ciągnie na bokJeszcze chwila i by się przekręcił
Dogadałby się z Frankiem - to ten sam język
Jak zaczniesz coś z niego rozumieć, to daj znać, bo ja na razie jestem na etapie bezmyślnego powtarzania
![]()
Ciągnie ale pupa za ciężka. No u nas rozmowa tez wyglada, że on gada mam powtarza hi hi hi. Mam tylko nadzieje, ze to cenzuralne slownictwo.;-);-)
A tu fotka z pogaduszek.
Polozylam jeszcze przed nim czerwony balonik.I trzeba pamietac zeby raczki dotykaly klatki piersiowej.A juz myslalam ze sie tego nie doczekam:-)