reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
Alunia no nie widać że tyle je nawet ostatnio nim pediatra go zważyła o rzekła że trzeba go dokarmiać a on w normie na miesiąc kilo przybywa więc ok no idziemy w czwartek więc zobaczymy ile przybył od ostatniej wizyty 2 tygodnie temu....:-)

piękne dzieciaczki
aduś my mamy takie samo ubranko jak wy to ze spodenkami w paseczki tescowe Milenka dostała ale w różowym kolorze i ona już ledwie w nie wchodzi a na twoim to jeszcze by rękawy zawiną Milenka jest w nim na tym zdjęciu z Karolinką

Lady - Dominiś jaki wyrośnięty, co Ci starsi braciszkowie nagle wystrzelili w górę?
A Sebuś w moro chyba ostro ciśnie na kupeczkę co? :))

A to moja Patka-łopatka, wczoraj i dziś :) (mama ma fisia na punkcie sukienuś).

Załączniki

• patusia.jpg
    patusia.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 63
  • patusia1.jpg
    patusia1.jpg
    84,4 KB · Wyświetleń: 58
A to moja Hanula

Lene Hania jest prześliczna !!!!!!!

ja załączam kilka zdjęć jak obiecałam

Anrusku, Milenka słodziutka i taka duża, jak mój Alan !! Czy wybraliście dla Niej już księcia, bo mój Alan wolny... ;-);-);-);-);-);-) No i Ty jak świetnie wyglądasz !! Gratuluję powrotu do formy :)

Moja płaczka:-)

Asiu takiej płaczki to tylko pozazdrościć :tak: I jakie bystre oczyska :)

a to mój kochany synecek:-)

Adulka, co ja Ci będę pisać... Ami jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny. Jak mama !!

Alunia Twoje chłopaki to przystojniaki nie z tej ziemi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sebcio taki pucatek jak mój Ali :) No śliczny !!
A to moja Patka-łopatka, wczoraj i dziś :) (mama ma fisia na punkcie sukienuś).
Iza Patinka śliczna panienka

reklama
Nooo, nasze słodkie księżniczki i cudowni książęta będą mieli w czym przebierać, wszystkie nasze dzieciątka i te duże i te najmniejsze czarujące. Normalnie można się zakochać, schrupać, wycałować...

PS: Aduś kochana - mała rada odnośnie zdjęć Księcia Amirka, bo ciemne i mało go widać, a to niezły przystojniacha - żebyś podczas robienia zdjęć zwracała go buziunią ku oknu. A jakim robisz aparatem? I dzięki za zaproszenie do naszej klasy ;) klasy kwietnióweczek hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry