reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
ALI nasz raperek kochany młodzieniaszek sliczny rośnie.....sila nie zapomnij o autografie dla nas:tak::-);-):happy:

IZA BęDę pamiętać jak będę ckać fotensje małemu:-)

Silka ja jak najbardziej mogę zaklepać twojego Alanka dla naszej niuni taki śliczniutki i taki sam duży
Iza twoja Patusia to urodzona modelka co ty robisz zę ona zawsze się tak uśmiecha i tak pozuje do tego obiektywu zjadłabym ją jest taka słodziutka konkurs mała mis napewno by wygrała a już napewno mis fotoreporterów
i reszta dzieciaczków przeurocza buziaki dla wszystkich szkrabów od Milenki

Wiesz Anrusku, za wiele nie robię bo Pati z natury jest mały śmieszek, wystarczy się nad jej łóżeczkiem pochylić i kilka słów powiedzieć a ona już minki strzela, oczyskami czaruje i słodko się uśmiecha jak bezzębna staruszka :))
A jak robię jej zdjęcia to do niej gadam i wtedy ona grucha swoim "erre" albo ostatnio "he he he" albo się uśmiecha.... uwielbiam jej uśmieszki....

I zgadzam się z Tobą, że dzieciaczki nasze przeurocze, a każde inne, no może za wyjątkiem Pati i Sofijki, bo te jak para bliźniąt hihi. O właśnie, może jeszcze któreś z Was dostrzegają podobieństwo do jakiegoś innego dziecka?

A to zdjęcia robione wczoraj wieczorem przez DD :)))

Załączniki

• dd.jpg
    dd.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 66
  • dd1.jpg
    dd1.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 106
  • pupsko.jpg
    pupsko.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Iza Twój DD niezły fotograf a jakie ujęcia:)))

Piękne nasze maludy - niech rosną zdrowo.

Silka Alanek jest bardzo do Ciebie podobny chyba

Iwonka moja mała to czysty tatuś, ja jestem janą blądynką a jej czarne włoski z tyłu rosna, na fotkach nie wdać bo z przodu łysolka. Bała bedzie miała kruczoczarne kudełki. i kształt oczu też po tatusiu,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry