reklama

Galeria Kwietnióweczek 2008

reklama
Renia tak pazerna ze dwa posty takiej samej tresci napisala :-D:-D:-D

wy sie ciotki lejcie wedlog przyslowia ..........a moj MAKS skorzysta ...........NATKA zaklepana ....strzalka cioteczki:-D:-D:-D:-D

Hej Lsaeczki dzieciaczki coraz to piekniejsze... Alanek jaki juz duzy Bartolini taki slodki sie zrobil cere ma juz sliczna.... Natalka miod cud.... Sila pozazdroscic formy ja to jeszcze do siebie dojsc nie moge a po tych obzarstwach nad morzem 5 kiolo znowu do przodu ale od powrotu dieta jest zobaczymy ;)Masiu az ciezxko uweirzyc ze w tobie ponownie nowe zycie....

Renia tak pazerna ze dwa posty takiej samej tresci napisala :-D:-D:-D

wy sie ciotki lejcie wedlog przyslowia ..........a moj MAKS skorzysta ...........NATKA zaklepana ....strzalka cioteczki:-D:-D:-D:-D

RENIU wystarczy jeden post dociera do mnie:-D:-D:-D a my tu gadu gadu a Maks chce nam ukraść Natke:-):-)

No wlasnie bo ja chcialam zeby dotarlo:-D:-D:-D
sie czepiacie:-p, juz posprzatalam

Nie bić sie, nie bić, ustalimy grafik który kiedy przyjeżdza i zobaczymy którego Natka wybierze :-D:-D:-D Bo jak narazie to tylko z Jeremim na randki sie umawia :-p

Maks chce ukrasc, a Jeremi juz ukradl:-D spryciarz

No Lady widze ze wypoczelas:-), super fotki:tak:, no i zdania nie zmienie, starszy to i do Ciebie ale Sebus:no:, caly tatus:-)

reklama
Witajcie , ja tylko na sekundeczkę,
Masiu, Fasolka przecudowna, aż mi ciary przeszły- taka delikatniusia-to pewnie dziewczynka ;) czego Ci z serca zyczę,
Lady -fiu, fiu.... super galeria, wczasy pierwsza klasa, a gdzie w ogóle byłaś? moze gdzieś koło mnie???? ja mieszkam nad morzem pod Ustką- jesli tu byłaś i się nie spotkałysmy to się chyba na Cię obrażę:angry::tak:;-)
Witaj Ada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i ja też wrzucam kilka fotek mojej Hanny!, kurdę ona tylko na cycu jest, nie da mi się nawet przepoic i taka jakaś okrągła..... najmłodsza z kwietniówek- bo z maja przecież a wazy już 8 kilo :szok::szok:
:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry