Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Iza mała fajniuchna jak zawsze te oczka duze i spineczki juz nie no wyglada na grzeczna hihihi)))))) i nawet w czasie choroby nie wyglada by wogole cos przechodzila
Karola natanek super gosciu widac ze byl happyy fura pierwsza klasa opisy cel w 10 pamiatka jak sie patrzy
a my jak zwykle zapomnielismy o tym by jakos ten piekny dzien seby ladnie fokami zapieczetowac... nikt nie pomyslal! dopiero po faKCIE JAK JUZ BYLAM NA SEBY IPROIE TO APARATU NIE BYLO SKAD WZIQASC BO Z CHATY ZESMY NIE ZABRALI...a inni goscie tez jak na zlosc nikt nie mial szkoda....domino to ma mase urodzinowych fotek a sebek chyba bedzie mial jak skonczy 2 latka albo mu zrobie mala powtorke hahahahaha
a co do wyvboru to domino chwycil za szklo pierwsze co a potem reszta hahah a sebkowi nie bylo dane bo znowu zapomnialam o tym jak i reszta!:/
Hej Iza śliczna Ta Twoja Patusia a jakie ma śliczne ubranka strasznie mi się podoba ta sukienka tunika czy jak tam na 7i8 zdjęciu modelka pierwsza klasa
Ja też dodam kilka Milenki z urodzinek i wczorajsze tylko ja tak nie umiem z podpisami osobno do każdego zdjęcia