reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
Elwirka Oliwia ślicznie się prezentuje !!!
Joli super masz córcię :-)
biggrin.gif

Natolin szkoda, że tak rzadko chwalisz się Nam swoim Piotrusiem, bo naprawdę masz cudnego synka :-)

Ostatnia edycja:
natolin- wiadomo, że żadne zdjęcie nie odda uroku naszych dzieci, ale i tak uroczo wygląda twój na zdjęciu, fajna myszka

jolii- jaka już duża panna, słodka minka z tym liściem

Natolin- tak samo mam z Amelką:tak:- zawsze na tych zdjęciach jakos "inaczej" wygląda,niż w rzeczywistości:confused:.A ,jeszcze z wcześniejszych zdjęć pamiętam,że miał ciemniejsze włoski na nich,a tu blondynek:-)
Joli- z rozkosznego niemowlaczka Gabi na sliczną dziewczynke wyrosła:tak:.Pokazuj ją częściej:tak:

chodziło mi o to, że jak dodajecie często zdjęcia to można bardziej uchwycić jak dziecko wygląda w rzeczywistości, po jednym zdjęciu trudniej.
a Pudzianek mój zawsze był blondynkiem, wcześniej to miał tylko jeszcze mniej włosków :-)

No,niby tak,ale to nie chodzi o dodawanie zdjęć- przeciez "trzaskamy" ich setki naszym dzieciaczkom i z tych zrobionych wybieramy my same...a mi rzadko się zdarza byc zadowolonej z fotki...:dry:

uwielbiam oglądać zdjęcia naszyszych dzieciaczków. Jak one się zmieniają pomalutku z niemowlaków przemieniają się w małe dziewczynki i małych chłopców. Za szybko rosna zdecydowanie zaszybko.
ja tez sie pod tym podpisuje! wczoraj ogladalam video Leane z moja mama jak glizdusia miala 3 mce, 6mcy i teraz .... poryczalysmy sie obie.....
specjalnie dla RYSI ;-)
buzi ode mnie dla przystojniaczka:)
Wszystkie dzieciaczki przeurocze:)
dawno nas nie było na BB także się przypominamy Gabi jesiennie i "roczkowo!
!Zobacz załącznik 398848Zobacz załącznik 398849

ta roczkowa fotka przesliczna:))))))))))

reklama
100_4802 (800x600).jpgtaaak przylapala mnie na goracym uczynku:)
100_4810 (800x600).jpg100_4811 (800x600).jpgslimak slimak pokaz rogi...albo nie...daj buzi!!!!
100_4814 (800x600).jpgkombinuje jak moge
100_4827 (800x600).jpg100_4828 (800x600).jpg100_4830 (800x600).jpgnad jeziorkiem dzisiaj
100_4831 (800x600).jpgto sem jaaaa
100_4846 (800x600).jpg100_4847 (800x600).jpgna t le jesiennych kolorkow:)

Do góry