reklama
kroma
Fanka BB :)
dobranocka- moja Olka długo jak chłopak wyglądała, ona tak po roczku zaczęła nam się zmieniać jak włoski jej urosły, a teraz jaka Panna z niej i włosy ma blond, a miała ciemne. A twoja Justysia to buźkę ma delikatną, jak jej kity urosną to dopiero będzie ślicznotka. Już jest ładna, no a i tak dla matki jej dzieci są najpiękniejsze.
Baśka_28
Zobacz załącznik 400008 Agusia zapoznaje się ze świnkami oczywiście dla bezpieczeństwa świnek pod moją ścisłą kontrolą:-)
Baśka_28
sliczne dzieciaczki i jakie już duże:-)
mamaagusi wiem coś o tym bo ja także dla bezpieczeństwa kotka i pieska muszę pilnować Kamilka no i fakt też troszkę jego

mamaagusi wiem coś o tym bo ja także dla bezpieczeństwa kotka i pieska muszę pilnować Kamilka no i fakt też troszkę jego

kroma
natolin- każdy ma swoje zdanie :-), mi się takie małe wszystkie pobają w końcu to dzieci, są niewinne i słodkie, dopóki nie podrosną, i się nie zaczynają zmieniać, jedne są ładniejsze inne brzydsze, sama widzę, czasem takie ładne, że aż nie można od nich oczu oderwać, i odwrotnie.
Basia- jak pięknie sam je, aż miskę chyba wylizał, zdolny chłopiec.
mamaagusi- jaka hodowla, a Agusia jaka zafascynowana.
Basia- jak pięknie sam je, aż miskę chyba wylizał, zdolny chłopiec.
mamaagusi- jaka hodowla, a Agusia jaka zafascynowana.
reklama
Basia jak Kamilek ładnie sam je, i jak czysto jest wokół niego. heh. wygląda na bardzo grzecznego
kroma tak Agusia uwielbia patrzeć na świnki ale ogólnie nie ma za bardzo dostępu do nich dlatego jest tak zaciekawiona jak już się tam dostanie. no i to nie hodowla bo ja nie rozmnażam świnek:-) wszystkie 4 są samczykami:-)
kroma tak Agusia uwielbia patrzeć na świnki ale ogólnie nie ma za bardzo dostępu do nich dlatego jest tak zaciekawiona jak już się tam dostanie. no i to nie hodowla bo ja nie rozmnażam świnek:-) wszystkie 4 są samczykami:-)
Podziel się: