reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

reklama
DOBRANOCKA :*** dziękuję. Tylko jeszcze na moment mały off topic zrobię: Ty te barwniki wg. tego co tam jest napisane kupowalaś? czy sama je jakoś zrobiłaś?

dobranocka- moja Olka długo jak chłopak wyglądała, ona tak po roczku zaczęła nam się zmieniać jak włoski jej urosły, a teraz jaka Panna z niej i włosy ma blond, a miała ciemne. A twoja Justysia to buźkę ma delikatną, jak jej kity urosną to dopiero będzie ślicznotka. Już jest ładna, no a i tak dla matki jej dzieci są najpiękniejsze.

Kroma nie zgadzam się, ja oceniam wg swojego gustu (bo urodę ciężko inaczej oceniać) i jedne dzieci mi się mniej podobają niż mój, a jedne bardziej

Kamilek:-)

page.jpg

natolin- każdy ma swoje zdanie :-), mi się takie małe wszystkie pobają w końcu to dzieci, są niewinne i słodkie, dopóki nie podrosną, i się nie zaczynają zmieniać, jedne są ładniejsze inne brzydsze, sama widzę, czasem takie ładne, że aż nie można od nich oczu oderwać, i odwrotnie.

Basia
- jak pięknie sam je, aż miskę chyba wylizał, zdolny chłopiec.
mamaagusi- jaka hodowla, a Agusia jaka zafascynowana.

Kroma no każdy ma swoje zdanie właśnie, a Ty napisałaś wcześniej, że każda mama uważa, że jej dziecko jest najpiękniejsze :-) to podałam Ci wyjątek - bo ja tak nie mam :-)

reklama
Basia jak Kamilek ładnie sam je, i jak czysto jest wokół niego. heh. wygląda na bardzo grzecznego
kroma tak Agusia uwielbia patrzeć na świnki ale ogólnie nie ma za bardzo dostępu do nich dlatego jest tak zaciekawiona jak już się tam dostanie. no i to nie hodowla bo ja nie rozmnażam świnek:-) wszystkie 4 są samczykami:-)

Do góry