reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

oto parę najnowszych foteczek
P1020173.jpg Natalka z ciocią Kasią
P1020193.jpg nasza " Święta Trójca" :-D
P1020194.jpg nasza Marzycielka
P1020227.jpg torcik mini dla Natalki
P1020229.jpg Był pyszny!!!:tak:
P1060144.jpg w kościele
P1060167.jpg hmm... co by tutaj napsocić?
P1060169.jpg robię tulu tulu z tygryskiem

reklama
makuc zamawiany;-) smialam sie bo napis bylo im ciezko(nie mogli wymowic urodziny) zrobic i wyszedl taki sobie:crazy: ale byl dobry.
a mi się w nim wszystko podoba:))) poza tym smakowicie wygląda, więc tym bardziej żałuję, że nie mogę sama takiego zdobyć :laugh2: P.S ja tu się na torcie skupiłam a to przecież urodziny Nadii były ;-) cudna z niej panienka rośnie.

ELUSIA ale sliczna lala wystrojona z twojej corci:))))))))) cudo:))))) sliczne ubranko:)

DAWIDOWE: twoje dziecie+moje dziecie = remont mieszkania po jednej wizycie:))))))))) a my obie u czubow na intensywnej terapii:))

reklama
Do góry