reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

Leane jak tylko widzi ze kot spokojnie w koszu lezy to podjazd i heja!!! wpienia go dokad kotek nei skapituluje i nie ucieknie na "wyzsze" miejsca typu stolek. wczoraj Leane zapedzila kota w kozi rog i kot nie wiedzial co zrobic i...przeskoczyl nad Leane:))) Leane szla do kota a kot na wstecznym sie cofal do samego rogu sciana-drzwi:)))) no i nic mu nei pozostalo jak zwiac:)))w kazdym razie umie kotka poglaskac tylko ktoek jak Leane warczy na niego jak lew to wyczuwa lekki strach:))))

reklama
Natolin- ty to jesteś spostrzegawcza bo ja to trzepak, czyli roztrzepaniec jestem i nawet nie zajarzyłam :-), no ogólnie się tak mówi że każda mama, a wiem, że tak nie zawsze jest;-). Ja też wiem, że moje nie są najpiękniejsze i że mają swoje wady, no ale miłość moja do nich jest silniejsza i troszkę koloryzuję moje dzieci w swoich oczach.

kroma no nie gryzą się. tzn są czasem zgrzyty ale przegonią się 1 kółko po klatce i ejst spokój. wiesz to już stado jest i jest w nim świnka która dominuje a reszta jej słucha. ale żeby ich tak w 4 dopasować to już u nas łącznie z tymi było 9 świnek. i dopiero teraz dobraliśmy bo tak się gryzły.

mamaagusi- To macie wesoło. Ja miałam kiedyś chomiki i to parkę i samica gryzła samca. Musiałam ją oddać, bo go zagryzła.

no bo świnki są mądrzejsze:-) mój małż miał chomiki i to potwierdza heh. dobra koniec o zwierzakach bo nas zaraz wywalą za gadanie w nieodpowiednim wątku;-)

Natolin- ty to jesteś spostrzegawcza bo ja to trzepak, czyli roztrzepaniec jestem i nawet nie zajarzyłam :-), no ogólnie się tak mówi że każda mama, a wiem, że tak nie zawsze jest;-). Ja też wiem, że moje nie są najpiękniejsze i że mają swoje wady, no ale miłość moja do nich jest silniejsza i troszkę koloryzuję moje dzieci w swoich oczach.
Akurat ty to koloryzować nie musisz bo dzieciaczki masz jak z bajki!!!:-D:-D:-D

renata. a ty za wrażliwa nie jezdeś?:rofl2:

reklama
...a ja dodam od siebie,że mama jak mama,ale tatuś to dopiero uważa,ze jego królewna najpiękniejsza na świecie:-D.
Mamaagusi- to Aga musi miec frajde z tymi świnkami:tak:
Baśka- Kamilek super sobie radzi:tak:

Do góry