reklama

Galeria maluszków

reklama
Jagienka - ja to akurat z niedowagą walczę od zawsze i pewnie tak samo trudno mi przytyć jak innym zrzucić. Nawet brałam tabletki kiedyś takie jak pzry anoreksji (ja nie mam bo wiem że jestem chuda i chcę pzrytyć a anoreksja to glownie problem psychiki a nie metabolzimu)
mama80 - oj dokazywała, piasek garściami zjadała, każdy syf z plaży (włącznie z petami) próbowała do dziobka włożyć i wieszała się na parawanie podglądając wścibsko sąsiadów na plaży. Na basenie to hałasu na całą halę narobiła piszcząć z radości. Na kwaterze wchodziła nam pod łóżko, albo rozpłaszała nos na szybie od drzwi (takie jakby balkonowe) i zaczepiając psa właścicieli (wydawał śmieszne dzwięki wtedy jakby huuhuuu zamiast hau hau)

jagienka - robię sama - kupuję taka tekutrową bazę album na spirali 30x30 cm [8168800] i później ozdabiam - robię różne rzeczy z tego typu np albumy na zdjęcia, album ciążowy przepiśniki , notesy, zapiśniki na dodówkę - to akurat nie są moje prace ale coś bardzo podobnego wychodzi jak tu Pakamera Artystyczna - albumy i notesy - Retro przepiśnik kulinarny
albo to Pakamera Artystyczna - albumy i notesy - Lodówkowy zapiśnik
a to moje
PB096212.jpgPB096214.jpgP5121577.JPG

flower - zazdroszczę wypadu na plażę - ja się nie mogę doczekać aż sami pojedziemy i zobaczy po raz 1 pasek - no i super że sobie wypoczeliście i powdychaliście jodu :-) i super że Karolinka się tak ładnie kąpie w basenie - przed nami jeszcze wypad na basen bo jeszcze się nie wybraliśmy.

Jagienka - ja dopiero zaczynam przygodę z tym scrapbookingiem - o tyle jak znajdę czas bo ja już wróciłam do pracy na 8 h więc nie jest łatwo czas zorganizować- zrobiłam album ciążowy, teraz robię na bieżąco album Agaty ( z każdego miesiąca wybieram 2 najfajniejsze jej zdjecia) i skończy się na zdjeciu z roczku, póżniej robiłam notatnik , zrobiłam 2 różne przepiśniki i jeden taki na lodówkę . Część rzeczy daję bliskim na prezenty - kuzynce , koleżance - takie prezenty wydaję mi się bardziej cieszą jak wiesz że ktoś w to prace i serce włożył.

Flower, śliczna Karolinka :-) Widać, że urlop się udał.

Aga, robisz prześliczne te albumiki jak na początek przygody, a co będzie później… Wyglądają jakby były zrobione przez profesjonalistę :-) Masz talent ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry