reklama

Galeria maluszków

No to i ja pokażę moja lalunię :-) na drugim zdjęciu miała jakieś 3 - 3,5 mieś.a reszta to z teraz :)
Aga_Irlandia - śliczna twoja córcia, widzę, że miedzy moja małą a twoją jest tylko 1 dzień różnicy wieku :P

Zobacz załącznik 469317Zobacz załącznik 469318Zobacz załącznik 469319Zobacz załącznik 469320Zobacz załącznik 469321
Twoja niunia też ma kolczyki :) mnie to sie dostało na fb za to strasznie od dziewczyn :/ a ciesze sie :)nie jestem jedyną mamusią która zrobiła swojej niuni :)

reklama
Mamusia, ślicznac óreczka ;-) Nasza Kasia też siedziała na nocniczku wcześniej, ale teraz Jej się odwidziało…

Anna, widać kolejna ślicznotka rośnie i lubi chrupki tak jak nasza :-) Kasia też ma już kolczyczki ;-)

Tak ma przekułam jej uszka jak miała 6 mieś. I ja jestem zwolenniczką przekłuwania uszek u młodszych dziewczynek ale 2 na raz kolczyki! Przed ciąża pracowałam jako fryzjerka w salonie miałyśmy też kosmetyczkę wiec napatrzałam się na te dziewczynki np. 5 letnie co przychodziły wystraszyły się jak zobaczyły pistolet i nawet nie dawały sobie przekłuć i tak mama z nią chodziła kilka razy bo córka chciała ale nie dała sobie zrobić bo się bała a były też przypadki, że z jednym kolczykiem wychodziły bo wystraszyły się odgłosu pistoletu. A po następny argument mniejsze dzieci nie ruszają, czyli mniejsze prawdopodobieństwo dostania się jakieś infekcji, u nas niunia nawet nie zapłakała przy przekłuwaniu miała 2 na raz 2 panie robiły. I nic się nie robiło jak by ich wcale nie miała.

Moja mówi tata, tati, dziadzia, baba, dzidzia, zamiast jeść mówi jeś i dać lub daj ale no i nam niam, ale najćzęściej jest dać jeś :D hehe żarłok mały z niej :)

No to pięknie :) Ja zostałam namówiona przez moją mame. Mała zachowuje sie jakby ich nie miała wiec jestem zadowolona :)
Moja niunia mówi mama,tata,baba,dada,daj. Tyle ze jeszcze nie rozumie co to znaczy :) za 4dni konczy 9mies dopiero :) byłam sierpniówką ale zeszłam na wrześniówki pod koniec :) hehe niuni sie wyjsc nie chcialo :)

reklama
Malutka, jeszcze ją na dodatek w szpitalu źle zmierzyli bo powiedzieli że ma 54 cm, a po miesiącu od urodzenia jak pojechalismy na szczepienie to się okazało, że ma dopiero 49 cm! Czyli jak się urodziła to miała 48cm i 2930kg a twoja jaka się urodziła?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry